Slavenības
2021. gada 20. oktobris, 15:45

Indra Salceviča pēc šķiršanās joprojām nav gatava nopietnām attiecībām

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Stiliste, blogere un kustības "body positive" vēstnese Indra Salceviča šobrīd bauda brīvas sievietes statusu un atzīst, ka vēl nav gatava nopietnām attiecībām, jo tikai pagājušā gada nogalē šķīra savu laulību.

Indra žurnālam "Kas Jauns" teic, ka īstenībā nemaz nevar lepoties ar lielu randiņu pieredzi – jā, tādi esot bijuši, pirms viņa iepazinusies ar nu jau bijušo vīru. Un tikai tagad viņa “velk ārā” šo randiņu pieredzi, ar kuru arī padalās "Instagram" profilā. Turklāt pirms četriem gadiem notikušie randiņi bijuši ar bagātīgu humora pieskaņu.

“Tu no manis nebaidies!”

“Vīrieši man ir rakstījuši sociālajos tīklos. Piemēram, esmu saņēmusi tādu vēstījumu: “Ā... nu, tu tomēr esi pārāk atpazīstama!” vai arī esmu aicināta iedzert kafiju, bet neaizgāju,” viņa atklāj. Uz jautājumu, kāpēc nav atsaukusies uzaicinājumam iemalkot kafiju, Indra teic, ka tas noticis brīdī, kad publiski bija atklājusi par savu šķiršanos un nebija gatava uz karstām pēdām doties uz randiņu. “Man tobrīd bija jāizdzīvo un jāsakārto pašai sevi, lai varētu pievērsties citām lietām un cilvēkiem. Un uzaicinājumi iedzert kafiju man nelikās iederīgi. Protams, ja tagad mani aicinātu sakarīgs cilvēks iedzert kafiju, es varbūt arī piekristu šādam piedāvājumam, bet toreiz nebiju gatava. Toreiz pieklājīgi atteicu, ka šoreiz ne, varbūt kaut kad nākotnē,” atminas stiliste.

Pretējā dzimuma vēstuļu rakstītāji sociālajās vietnēs nav skopojušies ar komplimentiem par Indras vizuālo pievilcību. No kāda vīrieša sekojis arī piedāvājums par viņa pakalpojumiem ar visiem atribūtiem. Rakstītājam, iespējams, likās, ka Indrai tieši tas ir nepieciešams.

“Piemēram, raksta man "Instagram" viens vīrietis: “Čau. Tu ļoti labi izskaties, es gribētu ar tevi iepazīties?” Es rakstu: “Nu, iepazīstamies!” Un viņš pēkšņi sāk man zvanīties "Instagram". Kad neatbildu uz viņa zvaniem, viņš raksta: “Tu no manis nebaidies, es jau tev neko neizdarīšu!”. Tikko viņš ir piedāvājis iepazīties, un, kad neesmu atbildējusi uz "Instagram" zvanu, sākas drāma, un viņš atraksta man 20 ziņas, kurās pauž savu attieksmi, kāpēc es neatbildu. Pats izdomājis komunikāciju ar mani, pats ar sevi ir parunājies. Protams, ka nobloķēju viņu un šādiem gadījumiem nepievēršu uzmanību. Loģiski, es neiešu runāt ar nepazīstamu cilvēku.

Es arī nepievēršu uzmanību tiem, kas, vēloties iepazīties, vaicā, lai pastāstu par sevi un vai man ir bērni. Com’on, tu man instagramā raksti un neesi paskatījies, ka profila aprakstā rakstīts, ka man ir bērni?!” piedzīvoto sociālajā vietnē atstāsta Indra.

Savukārt vēl kāds vīrietis skaidri un gaiši uzrakstījis, ka viņam ļoti nepatīkot Indras publiskā dzīve. “Man likās skumji, ka cilvēks nevēlas iepazīt otru cilvēku kā personību, bet vadās pēc tā, kas rakstīts par mani presē. Tāpat pasaulē ir daudz atpazīstamu cilvēku, arī Latvijā ir daudzas jaunas un foršas blogeres, kurām ir otras puses, un neviens nezina, kas ir viņu vīri. Viņi parādās savu partneru sociālajos tīklos tik daudz, cik paši vēlas. Tā vis nav taisnība, ka es visu atrādu sociālajos tīklos. Blogeri taču filtrē, ko publicē un ko ne. Mēs respektējam savas otrās puses vai cilvēkus, ar kuriem esam kopā,” viņa paskaidro savu nostāju par privātās dzīves publiskošanu sociālajās vietnēs.

Indras Salcevičas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no nu jau bijušās stilistes Indras Salcevičas "Instagram" profila.

gallery icon
35

Ļoti uzstājīgs pielūdzējs

Jāpiemin arī kāds īpašs gadījums. Sociālajos tīklos uzdarbojas diezgan aktīvs Indras pielūdzējs, ko stiliste bijusi spiesta pat vairākkārt nobloķēt, bet viņš atkal izveidojis viltus profilus un uzstājīgi turpina komunicēt. “Jau pēc komunikācijas formas un veida esmu viņu atkodusi. Viņš man vairākkārt rakstījis gan "Facebook", gan "Instagram". Viņš sāk ar mani sarunu par stilista pakalpojumiem un pēc tam jau aicina braukt rudeni skatīties, kafiju dzert un vēl kaut ko. Un tad viņš citu pēc citas raksta man 20 līdz 30 ziņas. Tādus teksta blāķus. Es jau saprotu, ka viņam nav “pilns rublis”. Man šī komunikācijas forma liekas ļoti dīvaina, nesaprotama un savā ziņā pat agresīva. Un tad viņš vēl runā par manu pagātni. Ir diezgan labi informēts, jo izlasījis visas publikācijas par mani un jautā: “Indra, vai tā ir taisnība, kas ir rakstīts?!”. Līdzko es viņu nobloķēju, pēc kāda laika viņš atkal parādās. Zinu, ka viņš ir jauns puisis, aptuveni 23 vai 24 gadus vecs,” savu pieredzi pastāsta stiliste.

Par kaislīgajām makšķerniecēm

Pēc šķiršanās Indra Salceviča no stirpā dzimuma pārstāvjiem bija saņēmusi arī vairākas privātas un intīma satura fotogrāfijas, kuras viņa humorpilni nodēvējusi par baklažānu bildēm. “Tobrīd laikam tiem baklažānistiem likās, ka esmu izmisusi un viņi būs mani glābēji,” smaida Indra.

Kādu brīdi populārā stiliste un blogere bija piereģistrējusies tinderī un mazliet arī pasvaipojusi. “Taču nekas nenotika, man nebija "Tinder" saderību, un es vairs to nedarīju. Jāteic, šobrīd uz randiņiem neeju, jo neesmu bijusi aktīva ne iepazīšanos portālos, ne citviet. Ja būtu, ko stāstīt, es taču padalītos, ja kādu frīku atrastu. Man jau pašai patīk par to parunāt. Bet, goda vārds, uz randiņiem beidzamā laikā neesmu bijusi,” viņa nosaka.

Indrai ir ieteikums stiprā dzimuma pārstāvjiem. Viņa novērojusi neveiksmīgākās metodes sociālajos tīklos, kādas vīrieši lieto, vēloties iepazīties ar sievietēm. “Piemēram, sociālajos tīklos vīrietis publicējis bildi ar zivi. Būsim atklāti, kaislīga makšķerniece ir tikai viena no 300 vai 500 meitenēm. Nevienu no viņām taču neinteresē tava zivs,” padomu par bilžu saturu vīriešiem, kas vēlas iepazīties, sniedz stiliste.

Atbildot uz jautājumu, vai šobrīd gatava nopietnām attiecībām, Indra paskaidro: “Partnerattiecībām kā kopdzīvei noteikti neesmu gatava... Viennozīmīgi. Arī maniem bērniem ir jāizaug, un man jāsadziedē tas, kas jāsadziedē. Iepazīties un atrast kādu cilvēku, ar ko pavadīt kopā laiku, – jā, šāda formāta attiecībām esmu gatava. Un, ja pie apvāršņa parādīsies cienījams cilvēks, tā arī notiks. Dotajā brīdī pie apvāršņa tāds nav parādījies, un neesmu arī uzsākusi aktīvu meklēšanu. Nav bijis nepieciešams.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!