foto: no "Instagram"
Indra Salceviča šokā - pēc šķiršanās precēti vīrieši viņai sūta savu "baklažānu" foto un piedāvā tūkstošus par mīlas priekiem
Indra Salceviča.
Slavenības
2020. gada 30. decembris, 14:44

Indra Salceviča šokā - pēc šķiršanās precēti vīrieši viņai sūta savu "baklažānu" foto un piedāvā tūkstošus par mīlas priekiem

Jauns.lv

Pazīstamā blogere Indra Salceviča, kas nesen izšķīrās no sava vīra, nu nākusi klajā, ka pēc atgriešanās vientuļas sievietes statusā saņem nepiedienīgus piedāvājumus no pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Kā jau ziņots, stiliste, blogere un kustības "body positive" vēstnese Indra Salceviča pēc pusotra laulībā pavadīta gada ar dzīvesstila blogeri Kasparu Bērziņu nokārtojusi oficiālu šķiršanos.

Gredzenus pāris mija 2019. gada 17. maijā, taču precību faktu plašākai sabiedrībai atklāja vien pašā gada nogalē. Zīmīgi, ka tieši gadu pēc paziņojuma par apprecēšanos Indra Salceviča nāca klajā ar vēsti, ka abi ar Kasparu Bērziņu nonākuši uz šķiršanās sliekšņa, un mīlestību pārtapusi draudzībā. “Attiecībās ir abi skatīties vienā virzienā, bet vēl svarīgāk ir skatīties vienam uz otru,” pusotru nedēļu pirms Ziemassvētkiem pavēstīja Indra Salceviča, zem ieraksta ar mirkļbirkām norādot skaidrojumus – attiecības; katrs skatās savā virzienā; pēdējā bilde; game over; kad mīlestība pāraug draudzībā.

Sarunā ar Jauns.lv Indra Salceviča apliecināja, ka jau iesniegti oficiāli laulības šķiršanas dokumenti.

Nu sociālās saziņas tīklā 'Instagram" Indra atklāj, kādus "pārsteigumus" viņai atnesis brīvas meitenes statuss. Vieni uzskata, ka šķirta sieviete ir viegls medījums, otri vēlas "izmīlēt pa kluso", trešie grib "paņemt priekšā slavenību", bet ceturtie nekautrējoties dižojas ar savu "baklažānu".

Lūk, Indras ieraksts:

"Brīvas meitenes statuss nāk ar kaudzi ziņām "Instagram" un "Facebook". Rakstītājus var iedalīt tādās kā grupās. Vieni ir tie, kas iedomājas, ka sieviete, kura šķiras, ir bēdu sagrauta, viegls medījums, kurš noteikti vēlas izraudāties uz pleca un krist vīrieša apkampienos. Tie sūta komplimentus, ziņas ar ziedu bildēm, sauc visādos mīļvārdiņos un cer iekarot ķermeni ar komplimentu gūzmu. Otra grupa – precēti vai aizņemti vīrieši, kuri tiešā tekstā raksta, ka vēlas tevi kārtīgi izmīlēt pa kluso, jo kaut kā mājās viss esot complicated un vajag mīļāko ASAP.

Trešā grupa nāk ar skaidru ziņu – man sapnis ir paņemt priekšā slavenību.

Savukārt ceturtā, kas ir nu skaita ziņā lielākā, ir tie, kas sarunu uzsāk ar savu baklažānu un jau norādītajiem to izmantošanas laikiem. Šonedēļ esmu saņēmusi vairāk kā 10 🍆. Un ne tikai bildes, ir arī video ar darbībām! Nu ko lai saka? Skumjš ir fakts, ka precētie meklē sev mīļākās, lai gan vienkāršāk tak būtu dzīvot vieniem un darīt, ko grib. Kaut vai ar piecām vienlaicīgi. Otrs skumjākais, ka vīrieši savu vērtību redz tikai baklažānos. Ka baklažāna izrādīšana viņiem šķiet pietiekami liels arguments, lai sieviete viņam pievērstu uzmanību. Saprotu intīmo bilžu sūtīšanu un škiet, ka attiecīgajos saitos tā ir konkrētā prakse, tāpat starp pāriem šāda satura translēšana ir normāla. Kronis visam šķiet šodienas pēdējais piedāvājums – 3000 eur par kopā pavadītu nakti!🤯 Wow!!!😂 a, ko tik maz? Es viņam pretī pajautāju!😂"

"Lai vai kā, šis lika aizdomāties.Vai tiešam mūsdienās abpusējai iekārei nav nozīme? Flirts ir izmiris? Un vīriešiem vienkārši ir tā kā vienalga? Lai skaitās? Vai tiešām sociālo tīklu burbulis ir iznīcinājis attiecību veidošanas vērtības kā tādas?" tā Salceviča.

Indras Salcevičas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no nu jau bijušās stilistes Indras Salcevičas "Instagram" profila.

gallery icon
35