foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāls "Aģentūra" un "Ukuleles" atgriešanās
Kadrs no "Aģentūras".
TV
2021. gada 19. oktobris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - seriāls "Aģentūra" un "Ukuleles" atgriešanās

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet bērnu raidījumu "Ukulele" un Jaunā Rīgas teātra komandas veidoto seriālu "Aģentūra".

Vairāk sporta kopā ar "Tet"

Izklaides platformas "Tet+", "Helio" interaktīvās televīzijas un "Helio" virszemes televīzijas skatītājiem ir paplašināts sporta kanālu piedāvājums. Turpmāk kanālos "TV3 Sport", "TV3 Sport 2" un "TV3 Sport Open", kā arī straumējumā "TV3 Sport 3" ir iespējas sekot līdzi azartiskām cīņām sporta laukumos, kas nodrošina populārāko vietējo un pasaules līmeņa sporta notikumu tiešraides un atkārtojumus.

Rīgas "Dinamo" cīņā ar HK "Soči" cenšas pārtraukt zaudējumu sēriju

Kontinentālās hokeja līgas spēle starp Rīgas "Dinamo" un HK "Soči" komandām "Arēnā Rīga".

gallery icon
38

Kanālā "TV3 Sport Open" līdzjutēji varēs sekot līdzi hokeja kluba "Dinamo Rīga" mājas spēlēm Kontinentālajā hokeja līgā, Paula Jonasa panākumiem MXGP sacensību posmos, "VEF Rīga" basketbola čempionlīgas aktualitātēm. Tiks translētas arī Rodiona Kuruca un viņa pārstāvētā Serbijas basketbola kluba "Partizan", kā arī citu Latvijas spēlētāju pārstāvēto klubu sacensības Eirokausā ("EuroCup Basketball").

Televīzijas kanālos "TV3 Sport" un "TV3 Sport 2" sporta līdzjutēji varēs vērot iecienītās Nacionālā basketbola asociācijas (NBA), basketbola Eirolīgas un Anglijas futbola premjerlīgas spēles, kā arī pasaulē prestižākās cīņas sporta organizācijas UFC šovus. Savukārt straumējumā "TV3 Sport 3" rāda paralēlās tiešraides sporta notikumiem citos kanālos.

Uku un Lele atkal klāt

Pie skatītājiem ar otro sezonu atgriežas bērnu satura producenta "Ausma" un vietējā satura veidotāja "Tet studio" jau iemīļotais raidījums "Ukulele".

foto: Publicitātes

Galvenie varoņi Uku un Lele mazos skatītājus pārsteigs ar jaunām, kā arī jau zināmām dziesmām, jautriem deju soļiem un aizraujošiem piedzīvojumiem, kas norisināsies brīnumainajā vietā, ko sauc par Ukuleli. Savukārt mazais Ukuleles iemītnieks Dieziņš turpinās uzdot jautājumus, lai kopā ar mazajiem skatītājiem izzinātu visdažādākās pasaulē sastopamās lietas un parādības. Uku un Lele uz jautājumiem centīsies atbildēt, rādot un stāstot, bet, kad ar to nepietiks, arī dziedās, dejos un spēlēs mūzikas instrumentus.

"Ukuleles" abas sezonas meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli".

Neparastā aģentūra

Daudzsēriju mākslas filma "Aģentūra" apvieno psiholoģisku trilleri ar detektīvu, un tās notikumi risinās Rīgā un Latvijā 2020. gada vasarā.

Tas ir stāsts par pasauli, kas jau atkal pēkšņi mainās, un par aizkustinošo ticību, ka ar visu uz šīs pasaules ir iespējams manipulēt. Sižeta centrā ir reklāmas aģentūra – klasisks birojs, kur profesionalitāte saduras ar apnikumu, romantiku un eksistenciālu apjukumu. Sižeta katalizators ir kāds noslēpumains gadījums, kas padara neskaidru visu, kas līdz šim ir bijis stabils un perspektīvs. Detektīvintriga izvēršas tuvplānu trillerī, kur nevainīgo laikam tomēr nav.

Jaunā Rīgas teātra komandas veidoto seriālu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".