foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
Kopā kino, kopā dzīvē - Holivudas zvaigznes, kas sadraudzējās filmēšanas laukumā
Lai gan Džordžs Klūnijs un Džūlija Robertsa ir Holivudas dzīvās leģendas, abi iepazinās tikai 2001. gadā, filmējoties "Oušena bandā".
Slavenības
2021. gada 28. oktobris, 06:40

Kopā kino, kopā dzīvē - Holivudas zvaigznes, kas sadraudzējās filmēšanas laukumā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Atveidojot draugus kino, šiem aktieriem ir izdevies darba laikā atrast arī labākos draugus reālajai dzīvei.

Pērkona spēks

Komiķes, aktrises Melisa Makārtnija un Oktāvija Spensere esot bijušas draudzenes (Spensere pat esot Makārtnijas kāzās noķērusi līgavas pušķi!) vēl krietni pirms, kā apgalvo Spensere, “piepildījās sapnis strādāt kopā” supervaroņu filmā "Thunder Force" (2021).

“Es viņu sev dabūju uz veseliem trim mēnešiem. Tas ir vēl aizraujošāk par pašu sadarbību,” apstiprina Oktāvija. “Manas meitas nepazīst nevienu dzīves minūti bez Oktāvijas. Es nāku ar bagāžu. Viņa gadu laikā nav ne par matu mainījusies, viņas morāle neatšķiras no iepazīšanās mirkļa. Tāpat arī labsirdība. Viņa savus talantus un resursus izmanto lieliski,” slavē Melisa.

Pateicoties scenārijam

Seriāla "Pārkāpt robežu" (2008) kolēģiem Braianam Krenstonam un Āronam Polam, cieši sadarbojoties, ir izdevies izveidot arī draudzību dzīvē.

foto: CAMERA PRESS/ED/CE / HFPA / Vida Press

“Seriāla scenārijs deva iespēju mums iepazīties tuvāk. Mani piesaistīja viņa raksturs, viņš patiešām ir labs cilvēks,” jūsmo Krenstons.

Huevos

Aktrises Selma Haijeka un Penelope Krusa ir pazīstamas jau 20 gadu, bet tuvāku draudzību nodibināja, filmējoties asa sižeta filmā "Bandidas" (2006).

Tiktāl, ka viņām ir savs slepenais kods – iesauka huevos –, kas no spāņu valodas tulkojama kā ‘olas’. “Viņa ir viena no manām labākajām draudzenēm. Iesauka radās tāpēc, ka kopā strādājām, mums vēl nebija bērnu un mēs gulējām daudz ilgāk nekā tagad. Tas bija veids, kā pieklājīgi viena otru nosaukt par slinku,” paskaidrojusi Pēnelope.

Vairāk nekā Holivudas “draugi”

Lai gan Džordžs Klūnijs un Džūlija Robertsa ir Holivudas dzīvās leģendas, abi iepazinās tikai 2001. gadā, filmējoties "Oušena bandā".

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
Lai gan Džordžs Klūnijs un Džūlija Robertsa ir Holivudas dzīvās leģendas, abi iepazinās tikai 2001. gadā, filmējoties "Oušena bandā".

“Kāds tas ir atvieglojums, ka mēs neesam Holivudas draugi. Pirms stundas viņam atzinos: “Paldies Dievam, ka mēs tiešām viens otram patīkam. Neraugoties uz cilvēkiem, kas mūsu dzīvēs ienāk, – mans vīrs, mani bērni, viņa sieva… Tas tikai ļauj mums savas dzīves ciešāk savīt kopā”,” pastāstījusi Robertsa.

Draugu draugi

Labākās draudzenes seriālā "Draugi" ir arī labākās draudzenes dzīvē. Jeb – draudzība ilgāka nekā pats seriāls par draudzību.

“Viņa nekad netiesā. Nekad neliks justies aizvainotai. Viņa ir ārkārtīgi godīga, smieklīga, lojāla un mīloša,” tā draudzeni Kortniju Koksu reklamē Dženifera Anistone. Anistone ir Kortnijas meitas Koko krustmāte, bet Kortnija bija Anistones līgavas māsa.

Retums

Aktieri Dveins Džonsons un Kevins Hārts par draugiem kļuva nesen, 2016. gadā filmējoties "Pusotrā spiegā".

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press

“Tā ir patiesa draudzība, tāda, ko negaidīju. Jo īpaši kļūstot vecākam, nav tādas situācijas kā skolā vai koledžā, kad tev ir daudz labāko draugu. Nē, viņš tagad ir kļuvis par patiešām, patiešām lielisku draugu,” apgalvo Dveins jeb The Rock.

Skaistākais draugs

Kopš aktieri Raiens Reinoldss un Hjū Džekmens uzņēmās filmā "X-cilvēki: sākums. Vilknadzis" (2009), viņi abi esot kļuvuši nešķirami.

“Neraugoties uz to, ko es stāstu visiem, kuri ir gatavi klausīties, Hjū Džekmens ir viens no skaistākajiem, laipnākajiem, strādīgākajiem, dāsnākajiem un talantīgākajiem cilvēkiem, kādu man ir bijusi privilēģija saukt par draugu,” komplimentos dāsns ir Raiens.

Vairāk nekā māsas

Kontrastā atveidotajiem tēliem – māsām seriālā "Troņu spēle" – aktrises Meisija Viljamsa un Sofija Tērnere reālajā dzīvē patiešām ir draudzenes.

“Mūsu attiecības ir vistīrākā draudzības forma. Mēs esam divas tādas, kurām ir līdzīga vēsture un kuras zina, kā ir būt šajā dzīves scenārijā. Un cilvēkiem mūsu draudzība patīk, jo viņi starp mums redz patiesu mīlestību,” apgalvo Tērnere.