Ar Serdjučku, Moisejevu un Kauperu noslēdzas Vaikules festivāls. FOTO
Lustīgu šovu sarīkoja Ukrainas šovbiznesa zvaigzne Verka Serdjučka.
Slavenības
2015. gada 10. jūlijs, 18:03

Ar Serdjučku, Moisejevu un Kauperu noslēdzas Vaikules festivāls. FOTO

Jauns.lv

9.jūlijā Dzintaru koncertzālē krāšņi noslēdzās pašmāju dziedātājas Laimas Vaikules festivāls „Randez-vous”, kurā māksliniece uzstājās septiņos dažādos tērpos.

Koncerta apmeklētāju vidū bija arī sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp ekspolitiķis Ainārs Šlesers, „Rietumu bankas” padomes priekšsēdētājs un lielākais akcionārs Leonīds Esterkins, kādreizējā Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Latimira ar vīru Gordonu Latimiru, politiķe Inguna Sudraba, dziedātāja Liene Šomase, miljonāre Nella Ušakova, mūziķis Fredis jeb Andris Freidenfelds ar draudzeni Agnesi Vīksniņu, miljonārs Jūlijs Krūmiņš, un citi. Daudzi bija centušies ievērot „Jaunā viļņa” festivālam raksturīgo košumu un glamūru.

Koncertā kā pārsteiguma viesis uz skatuves kāpa „Prāta vētras” solists Renārs Kaupers, kurš uzstājās ar dziesmu „Ziemu apēst”, kā arī duetā ar Laimu Vaikuli izpildīja populāro hitu krievu valodā „Skoļzkije uļici”. Renārs Kaupers pēc uzstāšanās sirsnīgi pateicās Laimai Vaikulei, sakot, ka jūtas ārkārtīgi pagodināts par iespēju dziedāt viņas koncertā. Savukārt Laima paziņoja, ka ir priecīga par to, ka šis koncerts ir devis iespēju viņai beidzot iepazīties ar Renāru. „Bet vispār mēs bijām iepazinušies jau iepriekš. Laima, vai varat iedomāties, kur tas notika?” „Tiešām? Nu pastāsti!” ieintriģēta bija Vaikule. „Tas notika tepat Dzintaros. Abi bijām žūrijā „KVN” humora festivālā, un pie galdiņa sēžot iepazināmies!” smaidot atgādināja Renārs.

Kopā ar dziedātāju Laimu Vaikuli 9.jūlijā uz skatuves kāpa arī Krievijas popmūzikas zvaigzne un pa pusei jūrmalnieks Boriss Moisejevs, atraktīvā Ukrainas šovbiznesa parādība Verka Serdjučka, Gruzijas estrādes primadonna Nani Bregvadze, krievu dziedātājs Valērijs Sjutkins, leģendārā bītkvarteta „Sekret” līderis Maksims Leonidovs, kā arī pašmāju dziedātāji Jānis Stībelis un Aminata Savadogo.

Laimu Vaikuli pēc beidzamās dziesmas izskanēšanas publika nelaida prom, un skaļie saucieni pēc atkārtošanas vainagojās ar to, ka dziedātāja kopā ar saviem skatuves viesiem izpildīja Raimonda Paula brīnišķīgo dziesmu „Vernisāža”. Skaļus aplausus estrādes dīvai pēc uzstāšanās veltīja ne tikai skatītāju zālē sēdošie, bet arī ļaudis, kas koncertu bez maksas baudīja aiz koncertzāles žoga.

Bet Laima Vaikule ar saviem muzikālajiem draugiem pēc koncerta steidza uz Lielupes restorānu „36. Līnija”, kur pie šefpavāra Laura Aleksejeva klātiem galdiem ar ballīti atzīmēja jauko satikšanos viņas festivālā.

Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs