Mūzika
2021. gada 16. septembris, 10:44

Noklausies - jaunu romantisku hitu saviem faniem piedāvā Dons

Jauns.lv

Populārais latviešu mūziķis Dons saviem klausītājiem piedāvā jaunu romantisku dziesmu "Tas rakstīts debesīs (Piena ceļš)".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziesma "Tas rakstīts debesīs (Piena ceļš)" radās, mūziķim sadarbojoties ar dziedātāju Aminatu un producentu DJ Rudd. “Sanācām kopā, pasēdējām, un pati dziesma radās diezgan ātri. Ar dzejas rindām vēl izlīdzēja Mikus Frišfelds un tā nu radās “Tas rakstīts debesīs (Piena ceļš)". Mani vienmēr ir aizrāvis kosmoss – varu pavadīt neskaitāmas stundas, veroties tajā ar teleskopu vai vienkārši lūkojoties debesīs. Mani pārņem neaprakstāma apbrīna sajūta – par plašumu, par bezgalīgumu, par zvaigznēm, par iespējām un varbūtībām. Varbūt tieši tāpēc dziesmai arī vijas cauri "Piena ceļš"," par dziesmas rašanos stāsta mūziķis.

“Esmu arī priecīgs par pievienošanos "Universal" ģimenei un ceru, ka mūs kopā sagaida idejām bagāts un radošs ceļš,” tā Dons komentē savu noslēgto sadarbības līgumu ar ierakstu kompānijas "Universal Music Group" pārstāvniecību Latvijā. Šis ir pirmais Dona singls, kas izdots "Universal Music Group" paspārnē.

Dona koncerts "Arēnā Rīga" Valentīndienā

Kā ik gadu, arī šogad Dons spēja pulcēt pilnu arēnu savu fanu.

gallery icon
91

Oktobra izskaņā Dons aicina savus fanus uz koncertiem koncertzālē “Palladium”. Divu vakaru garumā, 22. un 23. oktobrī, Dons klausītājus priecēs ar īpaši izveidotu koncertprogrammu “Ceļojums laikā”, kurā tiks izpildīta ne tikai nupat iznākusī dziesma “Tas rakstīts debesīs (Piena ceļš)”, bet arī dziesmas no albuma “Tūrists” un citas mūziķa populārākās dziesmas.

“Ir pagājis neplānoti ilgs laiks, kad pēdējo reizi bija iespēja tikties ar klausītājiem klātienē. Ar nepacietību gaidu oktobri, kad būs iespēja atkal kāpt uz skatuves,” komentē Dons.

Dziedātāja Dona koncerts Dzintaru koncertzālē

28. augusta vakarā Dzintaru koncertzālē Dons noslēdza savu līdz šim veiksmīgāko muzikālo ciklu "Varanasi".

gallery icon
32

Dons, īstajā vārdā Arturs Šingirejs, ir viens no pieredzējušākajiem un klausītāju iemīļotākajiem mūsdienu māksliniekiem Latvijā. Dons izdevis astoņus soloalbumus un viņa kontā ir vairākas muzikālās godalgas – četras reizes iegūta uzvara Latvijas Radio Muzikālās bankas nominācijā “Gada dziesma” un sešas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu nominācijā “Rado hits”. Dons ir arī saņēmis divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par labāko popmūzikas un vienu balvu par labāko rokmūzikas albumu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās