foto: OfficialCharts.com/Shutterstock/ Vida Press
Lana del Reja deaktivizē visus sociālo tīklu kontus
Lana del Reja.
Slavenības
2021. gada 13. septembris, 11:11

Lana del Reja deaktivizē visus sociālo tīklu kontus

Jauns.lv

No pirmdienas, 13. septembra, deaktivizēti visi amerikāņu dziedātājas Lanas del Rejas sociālo tīklu konti. Par šādu lēmumu viņa paziņoja svētdien.

Lana del Reja, īstajā vārdā Elizabete Granta, svētdien sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja, ka dzēsīs gan "Instagram", gan "Twitter", gan arī "Facebook" kontus, jo vēlas vairāk privātumu.

Kā vērojams sociālajos tīklos, konti pirmdien patiesi vairs nav pieejami.

foto: CAMERA PRESS/Iona Wolff / Vida Press

Paziņojumu par kontu slēgšanu dziedātāja veica videoklipa formātā, kurā skaidroja, ka viņai ir daudz interešu, kā arī citu darbu, tādēļ nepieciešams lielāks privātums. "Turpināšu attīstīt citas prasmes un intereses."

Lai gan nav skaidrs, kādus darbus dziedātāja vēl strādā, viņa pārliecināja savus atbalstītājus, ka turpinās muzicēt arī turpmāk. "Es joprojām esmu ļoti klātesoša un mīlu to, ko daru. Es esmu šeit mūzikas dēļ," viņa skaidroja. Viņa arī apstiprināja, ka strādā pie dzejas grāmatu un ierunātu albumu izdošanas.

Noslēgumā dziedātāja pateicās visiem saviem faniem.

Lana del Reja nopērk māju (2018. gads)

Lana del Reja iegādājusies māju, kas bijis pats pirmais „Echo Park” rajonā Losandželosā uzceltais nams un piederējusi mēmā kino zvaigznei ...

gallery icon

Lana del Reja nopērk otru māju Holivudā (2016. gads)

Dziedātāja Lana del Reja iztērējusi 5.87 miljonus dolāru, nopērkot divas mājas Holivudā, kas atrodas viena otrai līdzās. Mūziķe plāno īpašumus ...

gallery icon