Hercogiene Ketrīna gatavojas Vimbldonas tenisa čempionāta apbalvošanas ceremonijai 2021. gada 11. jūlijā

gallery icon
23
Slavenības
2021. gada 13. septembris, 05:41

Kāpēc hercogiene Ketrīna jau divus mēnešus nav redzēta sabiedrībā

Jauns.lv

Izvirzītas trīs iespējamās versijas, kāpēc Kembridžas hercogiene Ketrīna sabiedrībā nav redzēta izejam jau gandrīz 60 dienas.

Pēdējo reizi hercogiene Ketrīna sabiedrībā redzēta šā gada 11. jūnijā, kad viņa pēc Vimbldonas tenisa turnīra vienspēļu fināla vīriešiem apmeklēja apbalvošanas ceremoniju. Kopš tā laika prinča Viljama sieva plašākā publikā nav redzēta – ziņo britu prese. Jaunākā hercogienes fotogrāfija sociālajos tīklos publiskota 6. augustā, taču pats uzņēmums veikts sen – vēl aizvadītā gana janvārī.

Kembridžas hercogienes ilgās prombūtnes dēļ jau paklīdušas baumas, ka viņas dzīvē, iespējams, radušās problēmas. Karaliskās ģimenes pārstāvji parasti atvaļinājumos dodas vasarā – visbiežāk augustā. Jautājums, par to, kur atrodas Ketrīna, izskanējis aizvien biežāk, jo plašsaziņas līdzekļos nav manīts neviens momentuzņēmums, kur viņa būtu redzama, baudām brīvdienas.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Vimbldonas tenisa turnīra finālu sievietēm

gallery icon
35

Pēdējo reizi hercogieni Ketrīnu tik ilgi neredzēja izejam sabiedrībā 2020. gada vidū, kad viņa kopā ar Viljamu bija devusies atpūsties uz Velsu, un hercogieni neviens nebija redzējis 41 dienu. Taču tagad viņa nav izgājusi sabiedrībā jau gandrīz 60 dienas. Viņas prombūtne sakritusi ar laiku, kad parādījušās runas par to, ka Kembridžas hercogu ģimene plānojot pārcelties uz pastāvīgu dzīvi Vindzorā.

Hercogiene Ketrīna slimnīcā Londonā aplūko mākslas izstādi un dodas uz muzeju, lai prezentētu grāmatu

gallery icon
37

Līdz šim Kembridži par savām mājām saukuši divas vietas – apartamentus Kensingtonas pilī Londonā un Anmerholas savrupnamu Norfolkas grāfistē. Eksperti norāda, ka pēc tam, kad karaliene Elizabete II kļuvusi par atraitni, esot ļoti ticams, ka Kembridži varētu pārcelties uz Vindzoru, lai būtu tuvāk Viņas Majestātei un kliedētu viņas vientulību. “Anmerholai bija nozīme, kad Viljams kalpoja kā helikopteru pilots Anglijas austrumos. Šī vieta arīdzan bija ērta, lai pavadītu Ziemassvētkus Sandringemā. Taču tagad vieta savu aktualitāti ir zaudējusi,” norādījusi kāda no karaļnamam pietuvinātām personām. Šobrīd pāris “izskatot dzīvesvietas variantus” Vindzorā.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27

Parasti augusta vidū Ketrīna un Viljams ar bērniem dodas atpūsties uz Lielbritānijai piederošajām Skilijas salām, bet pēc atgriešanās brauc uz Balmorālu, lai pabūtu kopā ar karalieni, kura tradicionāli pavada brīvdienas savā vasaras rezidencē Skotijā. Ārvalstu mediji neizslēdz, ka hercogiene Ketrīna aizvien vēl bauda atvaļinājumu un ir tāla no oficiālajiem pienākumiem. Tiesa, atšķirībā no Ketrīnas, princis Viljams pēdējā laikā pat vairākas reizes redzēts sabiedrībā.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon
18

Kā vēl vienu no versijām, kāpēc hercogiene neapmeklē sabiedriskus pasākumus, ārvalstu prese min iespējamu ceturto grūtniecību vai sliktākā gadījumā saslimšanu ar Covid-19, jo vienā no pēdējiem apmeklētajiem pasākumiem viņa kontaktējusies ar inficētu cilvēku.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar dēlu princi Džordžu vēro "Euro 2020" finālu

gallery icon
9