foto: Keith Mayhew / SOPA Images/Sipa / Vida Press
Apprecējusies mūziķa Fila Kolinsa meita aktrise Lilija Kolinsa
Aktrise Lilija Kolinsa.
Slavenības
2021. gada 9. septembris, 15:15

Apprecējusies mūziķa Fila Kolinsa meita aktrise Lilija Kolinsa

Jauns.lv

Aktrise Lilija Kolinsa (32) tagad ir precēta sieva. Britu mūziķa Fila Kolinsa (70) meita savā "Instagram" kontā padalījusies ar kāzu fotogrāfijām. Savā Lielajā dienā, kad teica jāvārdu režisoram Čārlijam Makdauelam, Lilija bija tērpusies modes nama "Ralph Lauren" līgavas kleitā.

Modes žurnāls “Vogue” jau novērtējis, ka Lilijai Kolinsai kāzu dienā bijusi ļoti īpaša kleita. Modes nams “Ralpf Lauren” reti šujot kāzu kleitas. Vēl viena laimīgā līgava, kam izdevies vienoties ar šī modes nama dizaineriem par kāzu tērpa radīšanu, bijusi aktrise Prijanka Čopra.

“Es nekad neesmu vēl vairāk vēlējusies būt par kādu kādam, kā vien tev, un tagad es varu būt tava sieva. No 2021. gada 4. septembra mēs oficiāli piederam viens otram uz mūžu. Mīlu tevi bezgalīgi,” Lilija pierakstījusi pie fotogrāfijas.

Otrā fotogrāfijā Kolinsa redzama ar savu balto kapuces stila plīvuru, savukārt Makdauels ar rokām maigi ieskauj līgavas seju. “Nekad neesmu jutusies laimīgāka,” pie attēla raksta jaunā sieva.

Trešajā fotogrāfijā, ko Lilija atrāda no savām kāzām, jaunais pāris stāv pie ūdenskrituma. “Kas aizsākās kā pasaka, tagad ir mana realitāte uz mūžu. Es nekad nespēšu pienācīgi raksturot, cik nereāli pasakaina bija aizvadītā nedēļas nogale, taču sakot maģiska ir diezgan labs veids, kā to sākt,” jūsmo sieviņa.

Aktrises Lilijas Kolinsas dzīve un stils - "Instagram" mirkļos, filmēšanā un ikdienā

gallery icon

Gleznainā vieta, kur fotografējās jaunais pāris, ir Dantonas karstie avoti, kas atrodas netālu no Telurīdas Kolorado štatā, ASV. Attālais kūrorts 19. gadsimta sākumā bija spoku pilsēta, taču tagad tā ir izveidota modernā īpašumā, kurā ir 12 luksusa kabīnes un atjaunota pirts ar dabisku karsto avotu. Naktsmītne atrodas kalnu ielejā un no tās paveras skats uz 4200 metru augstām kalnu virsotnēm, apšu kokiem, upēm un pļavām.

Aktrise Lilija Kolinsa ar slaveno tēti Filu Kolinsu

gallery icon

Par saderināšanos ar režisoru Čārliju Makdauleu Lilija Kolinsa paziņoja 2020. gada septembrī, publiskojot fotogrāfiju ar saderināšanās gredzenu.