Trakā pasaule
2021. gada 3. septembris, 12:38

Iepazīstieties ar 14 gadu veco "YouTube" zvaigzni, kuras bikini fotogrāfijas sadusmoja dziedātāju Pinku

Jauns.lv

Paipera Rokela ir 14 gadus veca sociālo tīklu zvaigzne un dziedātāja. Viņai ir astoņi miljoni sekotāju vietnē “YouTube”. Bet vai tas ir normāli, ja tīne soctīklos jau publisko savas bikini fotogrāfijas? Turklāt šos attēlus uzņēmusi viņas pašas mamma! Allaž brīvi domājošajai dziedātajai Pinkai par to ir kas sakāms.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Dziedātāja Pinka.

Paiperas Rokelas “Instagram” kontā parādījušas fotogrāfijas, kurās 14 gadu vecā meitene redzama miniatūrā peldkostīmā. Dziedātāja Pinka uzskata, ka vecāki “izmanto” savu bērnu.

Rokelas dzīvei internetā var sekot līdzi jau kopš 2011. gada. Paiperai bija tikai četri gadi, kad vecāki izveidoja viņai savu “Instagram” lapu un ļāva sekot līdzi bērna ikdienas gaitām. Tagad, kad Paipera sasniegusi tīnes vecumu, viņai ir pašai savs “YouTube” kanāls, kurā meitene kopā ar ģimeni un draugiem veido dažādus videoklipus – to skaitā jautrus izjokošanas stāstiņus un video aicinājumus piedalīties dažādos soctīklu izaicinājumos.

No pirmajiem video, kuros viņa demonstrēja, kā izveidot gļotas, līdz lomām interneta seriālos, Paipera Rokela kļuvusi par vienu no populārākajām tīnēm internetā.

Savu “YouTube” kanālu meitene izveidoja 2016. gadā. Pirmais video tajā tika publicēts 29. novembrī, un tolaik deviņgadīgā meitene pamācīja savus skatītājus, kā pilnīgi no nulles radīt pufīgas gļotas. Šis video noskatīts jau vairāk nekā 4,6 miljonus reižu.

Viņas agrīnie videoklipi ir vērsti uz deju, rokdarbiem un rotaļlietām. 2016. gadā un 2017. gadā Paipera publicējās arī vietnē "Musical.ly", uz mūziku vērstā lietotnē, kas 2018. gadā kļuva par populāro "TikTok". Rokeles pašreizējais "TikTok" konts izveidots 2020. gada aprīlī.

Paiperas oficiālajam “Instagram” kontam ir 4,8 miljoni sekotāju, un tajā atrodami ieraksti jau sākot ar viņas bērnību – 2011. gadu. Konta aprakstā minēts, ka to vada meitenes ģimene.

Rokele ir nofilmējusies interneta seriālā un izveidojusi arī savu realitātes šovu.

“The Brat TV” interneta seriāls “Mani” stāsta par puisi aukli vārdā Mani (Lorness Veins Karijs), kurš rūpējas par jaunu meiteni vārdā Skaja, kuru atveido Paipera Rokela. Soctīklu zvaigzne piedalījās šī seriāla pirmajās trīs sezonās un 2018. gadā sadarbību beidza.

2018. gadā Rokela piedāvāja pati savu realitātes šovu “Piperazzi”. Tajā atspoguļots Paiperas ceļš uz Losandželosu, lai sekotu savam sapnim par darbošanos šovbiznesā. Nepaskaidrotu iemeslu dēļ šis meitenes šovs no vietnes “YouTube” izņemts un vairs nav skatāms.

Rokela izdevusi arī vairākus popmūzikas singlus. 2019. gada novembrī viņa debitēja ar dziesmu “Treat Myself”.

Tam sekoja arī citi skaņdarbi, kā “Sidewalk”, “Bby i….”, un “Yesterday”.

Paiperas "YouTube" video saturs galvenokārt vērsts uz dažādiem sociālo tīklu izaicinājumiem, ko viņa izdomā kopā ar draugiem un savu puisi Levu Kameronu. Šajā vietnē meitenei ir 8,29 miljoni sekotāju.

“Šalom, draugi, es ceru, ka jums bija jauka diena, bet labāk noskatieties šo video,” ar šādiem vārdiem Rokela bieži iesāk savus video.

Pēc tam, kad dziedātāja Pinka “Twitter” ierakstīja savas domas par meitenes bikini fotogrāfijām, Rokela noliedza, ka justos vecāku “izmantota”.

Svētdien savā “Twitter” kontā mūziķe rakstīja: “Cik daudz bērnu, līdzīgi kā Paiperu Rokelu, izmanto viņu vecāki?” – Pārdomās dalījās Pinka. “Un kurā brīdī mēs pārējie sakām … ‘tas nav labi, ka 13 gadus veca meitene pozē bikini, ko viņas MĀTE fotografē?!?!’”

Intervijā “TODAY Parents” Rokela norādījusi, ka “fotogrāfijas, kurās tīnes izklaidējas, ģērbušās bikini, nav seksuālas”. “Tās ir seksuālas tikai tad, ja mūs tā uztverat”.

Paipera kopā ar mammu sniegušas komentāru par Pinkas “tvītu” arī izdevumam “Insider”. Rokelas mamma Tifānija ar e-pasta starpniecību norādījusi, ka tikai vēlas atbalstīt meitas intereses un viņu “pasargāt”.

Rokela arīdzan norādījusi, ka dziedātāja Pinka visticamāk nav skatījusies viņas "YouTube" veidotos videoklipus, jo “ja viņa būtu skatījusies, tad redzētu, ka mēs ar draugiem tikai izklaidējamies un uzvedamies kā mēs paši.”

Savulaik par mazgadīgo līgavu dēvētā interneta sensācija Kortnija Stodena aizstāv Pinkas viedokli.

Kortnija Stodena un Dags Hačisons Losandželosā

gallery icon

“Bērniem ir grūti nošķirt internetā saņemtu uzmanību no sliktu nodomu vadītas pieaugušo uzmanības,” norāda Stodena. “Mūsu kā sabiedrības pienākums ir iejaukties un aizsargāt mūsu bērnus, cik vien to varam, lai viņi nekristu par digitālās pedofīlijas upuriem. Mēs kā pieaugušie redzam to, ko viņi kā bērni nesaskata.”

Kortnija Stodena pludmalē ar vīru un tēvu

gallery icon

Stodenai bija tikai 16 gadu, kad viņa apprecēja ar tolaik 51 gadu veco aktieri Dagu Hačisonu un bieži piedalījās divdomīgi vērtētās fotosesijās. 2020. gada martā Stone paziņoja, ka ir šķīrusies. Kortnija Stodena kādā no intervijām Hačisonu nodēvējusi par cilvēku ar pedofilijas nosliecēm. Viņa atzina, ka bijis nepieciešams patiešām ilgs laiks, lai pati saprastu, kas notiek.