Slavenības
2021. gada 25. augusts, 07:17

24 gadus vecajai miljardierei Kailijai Dženerei būs otrs bērns

Jauns.lv

Kardašjanu-Dženeru klana jaunākā atvase uzņēmēja Kailija Dženere (24) gatavojas otro reizi kļūt par māmiņu. Miljardiere bija tikai 21 gadus veca, kad pasaulē nāca viņas pirmdzimtā – meitiņa Stormi. Tolaik ziņu par grūtniecību Kailija centās glabāt noslēpumā līdz pat dzemdībām.

Vairāki ģimenei pietuvināti cilvēki izdevumam “Page Six” apstiprinājuši, ka 24 gadus vecā miljardiere Kailija Dženere ir otrā bērna gaidībās. Arī šī bērna tēvs esot Treviss Skots, ar kuru uzņēmēja vairākkārt šķīrusies un pēc tam attiecības atkal atjaunojusi.

Kailija Dženere ar meitu un mīļoto vīrieti 2021. gada jūnijā

gallery icon

Pārim ir kopīga trīs gadus veca meita Stormi. Kailija jau agrāk sniegtās intervijās neslēpa, ka vēlētos sagādāt Stormi mazu brālīti vai māsiņu.

Dženeres paziņa norādījis, ka visa ģimene ir “saviļņota” par gaidāmo mazuli.

foto: splash / SplashNews.com/ Vida Press
Kailija Dženere un Treviss Skots ar meitu Stormi šā gada jūnijā.

Ziņa par Kailijas Dženeres grūtniecību parādījusies īsi pēc tam, kad Keitlina Dženere [bioloģiski Kailijas tēvs – Aut.] izpļāpājās, ka gaida pasaulē nākamo mazbērnu. Taču Keitlina ar šo vēstījumu bija domājusi savu dēlu Bērtu Dženeru, kurš ar draudzeni Valēriju Pitalo gaida kopīgu trešo atvasi.

Kad 2020. gada martā žurnāla “Harper’s Bazaar” reportieris Kailijai pajautāja, vai viņa nevēlas sagādāt mazajai Stormi brālīti vai māsiņu, veiksmīgā uzņēmēja atbildēja: “Mani draugi izdara spiedienu uz mani par to... Viņi dievina Stormi. Pavisam noteikti es sajūtu spiedienu, lai sarūpētu viņai brālīti vai māsiņu, taču tas šobrīd nav plānos.”

Kailijas Dženeres meitas Stormi pirmais sarkanā paklāja pasākums

gallery icon

Viesojoties savas labākās draudzenes Steisijas Karanikalu “Instagram” tiešraides sērijā #DoYourPart, Kailija atzina: “Es vēlos septiņus bērnus, bet ne tagad.”

“Grūtniecība nav nekāds joks, tā ir ļoti nopietna lieta, un grūta,” viņa papildināja. “Es šobrīd tam vēl neesmu gatava.”

Kailija, kurā sāka satikties ar Trevisu Skotu 2017. gada aprīlī, visu pirmās grūtniecības laiku centās slēpt no sabiedrības savu delikāto stāvokli, par bērnu paziņojot vien pēc viņa nākšanas pasaulē.

Kailijas Dženeres dzīves ainiņas

Foto no modeles, uzņēmējas un sociālo tīklu zvaigznes Kailijas Dženeres "Instagram" profila.

gallery icon

Vēlāk Endija Koena sarunu šovā viņa atzina: “Es pirms tam dalījos ar tik daudz no savas privātās dzīves. Turklāt es biju ļoti jauna, kad paliku stāvoklī, un man tas bija par daudz. Es arī nezināju, kā to pasniegt sabiedrībai un tad klausīties ikviena viedokli. Manuprāt, tas bija kas tāds, ko vajadzēja izdzīvot tikai man pašai.”

Kailijas lēmumu atbalstīja arī viņas vecākā māsa modele Kendala Dženere: “Šī, protams, ir tikai teorija, jo es pati nekad neesmu bijusi stāvoklī, bet esmu pārliecināta, ka par to ir veikti pētījumi. Taču es domāju, jo lielākā mierā un harmonijā tu esi gaidību laikā, jo mierīgāks būs bērns.”

Brūss un Krisa Dženeri ar bērniem

gallery icon

“Manuprāt, tas aizvien atspoguļojas viņas meitā. Tas cik burvīga un brīnišķīga viņa ir, jo Kailija grūtniecības laiku pavadīja ļoti lielā mierā. Es patiešām uzskatu, ka tas bija labākais lēmums.”

Lielā māsa Kima Kardašjana, kurai ar šķirto vīru Kanje Vestu ir četri bērni, savulaik pastāstīja, ka Kailija gaidību laikā vairījusies pat ieziet no mājas, lai nenodarītu pāri sev un gaidāmajam bērnam.

Kailijas Dženeres pārvērtības

Slaveno Kardašjanu pusmāsas Kailijas Dženeres pārvērtības.

gallery icon

“Bija reizes, kad kopīgi braucām un viņa bija stāvoklī, un paparaci par mata tiesu neizraisīja sadursmi ar mūsu auto, jo gribēja uzņemt foto,” atceras Kima. “Kailija patiešām ļoti vēlējās parūpēties par savu drošību, mazuli un izdzīvot šo laiku privāti.”

Taču Kailija esot vajāta pat mājās. Virs viņas īpašuma regulāri lidojuši helikopteri.

Baumas par Kardašjanu-Dženeru klana jaunākās atvases grūtniecību parādījās vasarā, kad Kailija Idaho štatā bija redzēta maisveidīgā kreklā.

Kendala un Kailija Dženeres „Much Music Awards 2014” balvu vakarā

gallery icon

Savukārt, kad Kailija dalījās ar saviem sekotājiem ar bildi, kurā redzams viņas pasūtījums suši restorānā, tajā bija redzami tikai avokado rullīši, kuros nav jēlas zivis.

Faniem tas tūlīt pat šķita aizdomīgi. Kāds atzīmēja: “Kailija ēd suši bez zivīm... viņa ir stāvoklī.”

Vēloties novirzīt fanu domas, Kailija publiskoja fotogrāfiju savā “Instagram” stāstu sadaļā, kurā redzama ar alkoholiska kokteiļa glāzi.

Bet pat tas nepārliecināja dažus fanus. Kāds izteica minējumu: “Bet vai viņa to arī izdzēra?”

Lai novērstu fanu domas no grūtniecības, Kailija savā “Instagram” blogā nesen publiskojusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama miniatūrā peldkostīmā un ar nevainojami plakanu vēderu.

Kailijas Dženeres oficiālais pārstāvis nav sniedzis komentāru par grūtniecību, taču paziņas runā, ka uzņēmēja esot tikai pirmajos grūtniecības mēnešos.