Bagātākie slavenie brāļi un māsas Holivudā! TOPS
Deivids un Patrīcija Ārketes – kapitāls 42 miljoni ASV dolāru.
Slavenības
2015. gada 23. jūlijs, 05:39

Bagātākie slavenie brāļi un māsas Holivudā! TOPS

Jauns.lv

Kurš gan nepazīst māsas Hiltones, māsas Olsenas un, protams, Amerikā tik populāro Kardašjanu klanu! Noskaidrojam, kuri Holivudā slavenie brāļi un māsas nopelnījuši vislielāko kapitālu.

Deivids un Patrīcija ir tikai divi populārākie no slavenās aktieru ģimenes. Deivids darbojas kino no deviņdesmitajiem gadiem un ir spēlējis tādās filmās un seriālos kā „Buffy the Vampire Slayer”, „Airheads”, „Scream” un „Never Been Kissed”. Patrīcija kino jomā darbojas gadu dekādi ilgāk. Viņa redzētā tādās filmās kā „A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors”, „Stigmata”, „Holes” un „Boyhood”.

Olivers un Keita Hadsoni ir „Oskara” balvas laureātes, aktrise Goldijas Hounas bērni. Abi ir sekojuši mammas pēdās un izveidojuši karjeru kino. Keita popularitāti iemantoja ar filmu „Almost Famous” un ir labi zināma aktrise Holivudas aprindās. Olivers spēlējis tādos TV seriālos kā „Dawson’s Creek”, „Rules of Engagement” un tagad filmējas seriālos „Nasville” un „Scream Queen”.

Brāļi jokdari Lūks un Ouvens Vilsoni spēlē komēdijās jau gandrīz 30 gadu. Ouvenu esam redzējuši tādās filmās kā „Shanghai Noon”, „Shanghai Knights”, „Meet the Parents”, „Zoolander” un „Starsky & Hutch”. Lūks filmējies „Scream 2”, „Legally Blonde”, „Blue Streak” un „My Super Ex-Girlfriend”. Brāļi arī kopīgi filmējušies vairākās filmās – „Bottle Rocket”, „The Royal Tenenbaums” un „Around The Wold In 80 Days”. Viņiem ir arī trešais brālis – Endrū Vilsons, kurš arī darbojas kino.

Bens filmējas kino kopš 1992. gada, taču viņa zvaigžņu stunda pienāca 1997. gadā līdz ar filmu „Good Will Hunting”. Bens un viņa labākais draugs Mets Deimons ne tikai kopā nofilmējās šajā lentē, bet arī ir tās scenārija autori. Arī Keisijam bija loma šajā ar „Oskara” balvu novērtētā darbā. Keisijs filmējies tādās lentēs kā „Ocean’s Eleven”, „Tower Heist”, „ParaNorman” un „Interstellar”.

O – kur tad bez Kardašjanām! Pateicoties mammas Krisas Dženeres prasmīgajam biznesa funktierim, ar meitu ikdienas notikumu atrādīšanu televīzijā viņa sapelnījusi sev un bērniem milzu kapitālu. Bet interese par sabiedrības dāmu Kimu un viņas māsām aizsākās ar bēdīgi slaveno nopludināto seksa video...

Brāļi Mērfiji izklaides industrijā darbojas jau vairāk nekā 30 gadu. Abu karjera iesākās astoņdesmitajos gados līdz ar šovu „Saturday Night Live”. Lai gan pasaulē labāk pazīstams ir Edijs, arī Čārlijs filmējies neskaitāmās kinolentēs un TV seriālos. To skaitā ir „The Players Club”, „Norbit” un „Moving Day”.

„Hilton” viesnīcu tīkla dibinātāja Konrāda Hiltona mazmeitas sabiedrības uzmanības centrā ir jau 12 gadus. Lai gan Parisa popularitāti ieguva pateicoties nopludinātajam seksa video un realitātes šovam, viņa ir arī talantīga biznesa lēdija, tāpat kā māsa. Abām Hiltonēm pieder savi uzņēmumi. Parisas modes preču līnijas vērtība noteikta miljarda dolāru apmērā. Savukārt Nikija nesen prezentējusi savu jauno tērpu kolekciju vietnē „eLuxe”.

Pasaule Džesiku un viņas māsu iepazina pateicoties MTV veidotajam šovam „Newlyweds: Nick and Jessica”. Džesika tolaik bija slavas virsotnē, bet Ešlija tikai sāka izmēģināt savas dotības dziedāšanā. Tagad Džesikai pieder miljardu vērta apģērbu kompānija. Abas māsas šobrīd galveno uzmanību veltījušas ģimenēm. Džesika audzina divus bērnus, bet Ešlija šobrīd ir otrā bērna gaidībās.

Viņas ir vienas no populārākajām sievietēm sporta aprindās. Serēna un Venusa Viljamsas spēlē tenisu jau kopš tīņu gadiem. Venusa izdevusi savu apģērbu līniju. Sporta tērpus no tās viņa nēsā arī pati, kad cīnās par uzvaru tenisa kortos. Savukārt Serēna kā viesaktrise nofilmējusies vairākos populāros TV šovos, kā, piemēram, „ER”, „Punk’d”, „Drop Dead Diva” un „The Legend of Korra”.

Brāļi Vālbergi šovbiznesā darbojas jau kopš deviņdesmitajiem gadiem. Marks sevi dēvēja par Marky Mark un darbojās grupā „The Funky Bunch”, bet Donijs bija viens no pirmās puišu grupas – „New Kids On The Block” – dalībniekiem. Donijs jau sesto sezonu filmējas seriālā „Blue Bloods” un ar sievu Dženiju Makartiju veido savu realitātes šovu „Donnie Loves Jenny”. Marks darbojas kino industrijā kā aktieris un filmu producents.

Britnija popularitāti iemantoja 1998. gadā ar singlu „...Baby One More Time”. Viņas jaunākā māsa Džeimija Linna izpelnījās slavu 2005. gadā, kad filmējās seriālā „Zoey 101”. Britnija šobrīd ar labiem panākumiem Lasvegasā izrāda savu šovu „Piece of Me”, bet Džeimija Linna izdevusi savu pirmo kantri mūzikas albumu.

Mēs vienmēr viņas atcerēsimies kā mazo Mišelu no TV seriāla „Pilna māja”. Dvīnes ir arī talantīgas uzņēmējas, viņas ir kompānijas „Dualstar” līdzīpašnieces. Šī kompānija nodarbojas ar filmu un TV šovu producēšanu. Olsenas izdevušas arī savu apģērbu līniju, ko pārdod veikalu tīkla „Wal-Mart” un „JC. Penney” veikalos.

Dziedātāja Bijonsē karjeru sāka meiteņu grupā „Destiny’s Child”. Arī māsa ir dziedātāja. Pērn, kad Solānža „Coachella” mūzikas festivālā izpildīja dziesmu „Losing You”, slavenā vecākā māsa pārsteidza publiku un pievienojās viņai uz skatuves, lai dziesmu nodziedātu kopīgi.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press