Slavenības
2021. gada 13. augusts, 06:23

Eminema šķirtā sieva sēro par mātes nāvi un mēģina atņemt sev dzīvību

Jauns.lv

Amerikāņu repera Eminema divreiz precētā un šķirtā sieva Kima Skota pēc mātes došanās mūžībā uzrakstīja sirdi plosošus atvadu vārdus, ka drīzāk būtu vēlējusies mirt viņas vietā. Sešas dienas vēlāk Kima patiešām centusies izdarīt pašnāvību.

46 gadus vecā Kima Skota, kura reiz bija precējusies ar reperi Eminemu, 30. jūlijā nogādāta slimnīcā pēc pašnāvības mēģinājuma, - ziņo portāls TMZ.

foto: Jeff Rayner/Coleman-Rayner/Vida / Vida Press
Kima Skota sabiedrībā redzēta reti, vienas no pēdējām paparaci fotogrāfijām datētas vien ar 2013. gadu.

Šā gada 23. jūlijā Kima zaudēja savu mammu Keitiju Slaku, kura devās mūžībā 65 gadu vecumā. Bēres notika Mičiganas štatā dažas dienas vēlāk. Par Slakas kundzes nāves cēloni netiek sniegta plašāka informācija.

24. jūlijā interneta nekrologu vietnē Kima Skota publicēja veltījumu mammai, kurā bija teikti sekojoši vārdi: “Tu esi viss, kas man bija palicis, mamma!”

foto: Sipa Press/ Vida Press
Eminems un Kima pirmo kāzu dienā 1999. gadā.

Sirdi plosošajā ierakstā teikts: “Es pat nezinu, ar ko lai sāk, mammu!!! Vispirms es gribētu pateikt, ka es sasodīti meloju, kad teicu, ka ar mani viss būs kārtībā... Es meloju, kad teicu, ka to varu!!!!”

“Pie velna, pie velna visu!!! Es pat nezinu, kā to paveikt bez tevis. Es tikai gribēju, lai tev nesāpētu un tu neciestu, un vairs necīnītos par mani!!! Bet, esmu pārliecināta, ka tu to zini!!! Tu biji mans un manu bērnu atbalsts un mugurkauls, un es nevaru vien pietiekami tev par to pateikties.”

Eminema ģimene

gallery icon

“Tu iemācīji man kā būt cīnītājai, neļaut sevi apliet ar sū****, un centies iemācīt man mīlēt sevi pašu tikpat ļoti, kā tu mīlēji mani!! Tu biji līdzās pēc katra mana kritiena un, ak vai, to bija tik daudz!!!”

Kima savā ierakstā paslavējusi mammu arī kā gādīgu vecmāmiņu: “Tu iemācīji maniem bērniem mīlēt un cienīt citus, un arī būt tikpat dulliem kā mēs, kad tas nepieciešams. Mums ir bijušas nesaprašanās, taču ne dienu, ne sekundi nav bijis brīdis, kad nebūtu gatava atdot savu pēdējo elpas vilcienu par tevi. Pat tagad, labāk tā būtu bijusi es, nevis tu!”

“Tu esi viss, kas man bija palicis, mammu!!! Ko man tagad iesākt?? Kā es varu vairs būt dulla bez tevis šeit, kur ņemt spēku, lai iespertu sev, lai kļūtu labāka???! Es ceru, ka tu zini, cik sasodīti ļoti tevi mīlu un cik ļoti bērni tevi mīl!!!”

“Es ceru, ka tu zini, ka ikviena izvēle, ko izdarīju, bija, lai padarītu tevi mazliet laimīgāku un tavu dzīvi mazliet vieglāku!!! Es tik ļoti gribu tevi atpakaļ, mammu!!! Ļaut tev aiziet bija pats smagākais, un sliktākā izvēle, ko man jebkad nācies pieņemt!! Es ceru, ka tevi nepievīlu!!!”

Eminema meita Heilija ar draugu ved pastaigā sunīti

gallery icon

“Man tevis pietrūks vairāk, nekā tu jebkad to būtu varējusi iedomāties, un bez tevis es nekad nebūšu tāda pati, kā biju. Es tagad jūtos kā sasodīts bērnelis, kurš mācās staigāt... Tas, kas bija mums, bija kas vairāk par mātes un meitas attiecībām!! Tu biji mana labākā draudzene, dažreiz mana māsa, mans aizstāvis pret citiem, un tā vienmēr bija tīra mīlestība!!!”

Savā ierakstā Kima arī palūgusi mammai nodot no viņas skūpstus aizsaulē esošajam tētim Kasimeram un māsai Donai.

Keitijas bēres notika dienu pirms uz Kimas Skotas mājām tika izsaukta policija un ātrās medicīniskās palīdzības brigāde, jo bija saņemts izsaukums par pašnāvniecisku personu. Kimu bija spiesti savaldīt likumsargi, jo viņa izturējās “kaujinieciski un vardarbīgi”, un mediķi pat nespēja viņu mājās apsekot.

Eminema ģimenes dzīve

gallery icon

Kimai un Eminemam (48, īstajā vārdā Maršalam Matersam) ir kopīga bioloģiska meita Heilija Džeida (25). Eminems ir adoptējis arī Kimas meitu Vitniju (17), kura nākusi pasaulē citās attiecībās, kā arī Kimas dvīņu māsas nelaiķes Donas meitu Alēnu (27).

Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka brīdī, kad ieradusies policija un mediķi, Kimai bijuši redzami “vairāki nelieli griezumi kājas aizmugurē”.

Tiek teikts, ka Kima nogādāta slimnīcā uz medicīnisku un psiholoģisku pārbaudi, bet drīz vien palaista mājās atlabt.

Tēmas