foto: Publicitātes foto
Populārā grupa "Sestā jūdze" 20. jubileju Kurzemē svinēs ar romantisku koncertu brīvdabā Rojā
Mūzika
2021. gada 10. augusts, 12:24

Populārā grupa "Sestā jūdze" 20. jubileju Kurzemē svinēs ar romantisku koncertu brīvdabā Rojā

Jauns.lv

Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa “Sestā jūdze” šovasar atzīmē savu 20 gadu jubileju, izdod jauno albumu “Upe”, kā arī izveidojusi īpašu jubilejas koncertprogrammu “Es iemīlēšos Tevī”. Tās vienīgais koncerts Kurzemē būs baudāms 13. augustā plkst. 20:00 Rojas brīvdabas estrādes teritorijā pie galdiņiem.

Albuma "Upe" apkopota visu šo gadu laikā radīto romantiskāko dziesmu izlase, kas būs dzirdama ekskluzīvam publikas daudzumam 13. augustā plkst. 20:00 (ieeja no plkst. 19:00) Rojas brīvdabas estrādes zaļās zonas teritorijā pie galdiņiem, baudot restorāna uzkodas un īpašos dzērienus. Jubilejas vakaru vadīs Latvijas Nacionālā teātra dziedošais aktieris Juris Hiršs, saulrieta vakaru papildinās īpašā viese - leģendārās grupas “Čikāgas piecīši” oriģinālā sastāva dalībniece Lorija Vuda- Cinkusa.

Grupas līderis Agris Gedrovičs teic: “Ne tikai mēs esam pelnījuši beidzot atgriezties pie saviem mīļajiem klausītājiem klātienē, bet arī klausītāji ir pelnījuši baudīt mūsu mūziku dzīvajā izpildījumā bez ekrānu starpniecības. Ne velti mūsu jaunajā albumā ir iekļauta tik skaista dziesma “Aicini mani pie sevis”, un mēs no sirds aicinām, ar smaidu, ar mīlestību un kopīgu sadziedāšanos dziesmās “Upe”, “Gan jau”, “Ievai”, “Atvars” u.c.

Koncerta viesi aicināti ievērot oficiālo vakara ģērbšanās stilu: “pavadām vasaru baltās noskaņās”, būs iespējams iegādāties izcilus vīnus, uzkodas, kā arī grupas jauno albumu “Upe”.

foto: Publicitātes foto

Grupā „Sestā jūdze” muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā – Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa „Sestā jūdze” dibināta 2001. gadā, trīsreiz ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu, izdevusi vairākus mūzikas albumus, uzstājusies un godalgota dažādos kantrimūzikas festivālos Eiropā. Koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Vācijā, Lielbritānijā, Īrijā, Dānijā un Šveicē.

Biļetes uz romantisko dziesmu vakaru iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, arī internetā.

Biļetes būs iespējams iegādāties arī uz vietas, sākot ar 1 stundu pirms pasākuma. Koncertā tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, tādēļ, ierodoties uz pasākumu, viesiem tiks lūgts kopā ar ieejas biļeti un personapliecinošu dokumentu uzrādīt derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus. Tiks pieņemti arī derīgi Covid-19 testa rezultāti.

Saistībā ar sertifikātu kontroli viesi tiek aicināti ierasties stundu pirms koncerta sākuma. Bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušo pavadībā, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez sertifikātiem un  maksas.

Koncerti paredzēti arī:

  • 21. augustā plkst. 20:00 Ilūkstē, pie Ilūkstes Kultūras un mākslas centra (pie galdiņiem)
  • 27. augustā Bauskā, Bauskas Pilskalna brīvdabas estrādes zaļajā zonā (pie galdiņiem)
  • 29. augustā plkst. 16:00 Aglonā, pie Aglonas Kultūras centra (pie galdiņiem)
  • 4. septembrī plkst. 20:00 Pļaviņās, Zviedru skanstes estrādē (pie galdiņiem),
  • 10. septembrī plkst. 19:00 Jaunmārupē, Švarcekmuižas parkā (pie galdiņiem)
  • 11. septembrī Aucē, pie Auces novada Kultūras centra (pie galdiņiem)

Grupas "Sestā jūdze" 15 gadu jubilejas koncerttūres ainiņas

2016. gada rudenī grupa "Sestā jūdze" devās 15 gadu jubilejas tūrē "Man citas zemes nevajag".

gallery icon
19

Grupa "Sestā jūdze" uzstājas Ādažos

2016. gada rudenī grupa "Sestā jūdze" Latviju apceļo ar koncerttūri "Man citas zemes nevajag". Pirmais koncerts notika Ādažos.

gallery icon
38