foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - Breds Pits dodas lūkot zvaigznes
TV
2021. gada 14. jūlijs, 19:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - Breds Pits dodas lūkot zvaigznes

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet romantisku drāmu "Mazā zivs", fantastikas filmu ar Bredu Pitu galvenajā lomā un seriālu, kas balstīts patiesos notikumos.

Pandēmija un meli

Filmas "Mazā zivs" ("Little Fish") darbība norisinās netālā nākotnē Sietlā.

Tās darbība aizsākas līdz ar globālu pandēmiju – neiroinflamatoru aflikciju. Šī slimība izraisa smagus Alcheimera slimībai līdzīgus simptomus, liekot cilvēkiem zaudēt atmiņu. Džūds Viljamss un Emma Riersone šajā situācijā pamanījušies iepazīties un izveidot attiecības. Tiesa, slimība vēršas plašumā, cilvēkiem kļūst aizvien grūtāk izšķirt patiesību no meliem.

Romantisko drāmu skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem krievu vai latviešu valodā.

Breds Pits un zvaigznes

Amerikāņu zinātniskās fantastikas filmā "Uz zvaigznēm" ("Ad Astra") Holivudas veterāns Breds Pits atveido astronautu Roju Makbraidu.

Viņš dodas uz Saules sistēmas vistālākajiem nostūriem, lai atrastu savu pazudušo tēvu un atklātu noslēpumus, kuri izaicina līdz šim zināmās lietas par cilvēku rases izcelšanos un tās vietu kosmosā. Ne viens vien kritiķis šo filmu atzinis par vienu no skaistākajiem 2019. gada kinodarbiem, bet par Breda Pita aktierspēli gan domas dalās – kāds pat smejot norādījis, ka tā ir vai nu viņa visu laiku sliktākā, vai visu laiku labākā loma. Bet tātad – katrā gadījumā jāredz!

Fantastikas trilleri "Uz zvaigznēm" meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli" – angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kristīnes Kīleres prāva

Londona, 1962. gads. Modele Kristīne Kīlere, kurai trūkst naudas, ir atgriezusies pie darba kabarē. Pagājis gads kopš viņas slepenās mīlas dēkas ar konservatīvās partijas kara ministru Džonu Profumo.

Seriāls "Kristīnes Kīleres prāva" ("The Trial of Christine Keeler") balstīts uz patiesiem notikumiem – skandalozo Profumo lietu, kas satricināja Lielbritāniju pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados. Nu šis stāsts izstāstīts arī sešu sēriju seriālā, ko veidojusi britu raidsabiedrība BBC.

Seriālu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.