Slavenības
2021. gada 13. jūlijs, 06:27

Andželina Džolija un The Weeknd redzēti kopā vēl vienā slepenā randiņā

Jauns.lv

Internetā parādījušās fotogrāfijas, kurā Holivudas zvaigzne Andželina Džolija (46) un mūziķis The Weeknd (31) redzami, kopā apmeklējam privātu r’n’b izpildītāja Mustafas koncertu. Dziedātājs uz to bija devies kopā ar draugiem, bet aktrise līdzi ņēmusi savas vecākās meitas.

Par Andželinas Džolijas un The Weeknd iespējamo romānu runā jau vairākas nedēļas. Aizvadītajā nedēļas nogalē viņi redzēti “vēl vienā slepenā randiņā”, kad bija devušies uz privātu koncertu Losandželosā.

foto: Diggzy / JP / SplashNews.com/ Vida Press
The Weeknd šā gada jūnijā.

Fotogrāfijas ar abu slavenību kopīgi apmeklēto Mustafas privāto koncertu atrodamas lietotāja Deuxmoi “Instagram” kontā. Tajās The Weeknd redzams kopā ar draugiem, bet Džolija ar meitām Šilo (15) un Zaharu (16).

Šis fotogrāfijas publiskotas arī The Weeknd fanu lapā tviterī.

Mēneša sākumā “Oskaru” ieguvusī aktrise un The Weeknd satricināja internetu pēc tam, kad bija redzēti kopā pusdienojam “Giorgio Baldi” restorānā Santamonikā. Jau tad parādījās baumas par abu slavenību iespējamām romantiskajām attiecībām. Jaunākais notikums tās tikai vēl vairāk pastiprinājis.

Neraugoties uz to, ka anonīms paziņa laikrakstam “The Sun” apgalvojis, ka viņi ir “tikai draugi”, dziedātājs nekad nav slēpis, ka Džolija ir viņa simpātija jau gadiem ilgi.

Lai gan nav informācijas par to, ka pāris būtu draugi, viņus tomēr vieno vairāki intriģējoši fakti. Piemēram, The Weeknd vienā no saviem skaņdarbiem piesaucis Andželinas slavenās pufīgās lūpiņas.

Turklāt The Weeknd bijušās draudzenes Selēnas Gomesas ceļš 2016. gadā krustojās ar Bredu Pitu, kad viņš vēl bija precējies ar Džoliju.

foto: Instagram, Vida Press
Breds Pits un Selēna Gomesa.

Izdevums “National Enquirer” apgalvoja, ka Pits “aizrautīgi flirtējis” ar Selēnu, šādi provocējot nesaskaņas attiecībās ar Džoliju. Šie apgalvojumi gan vēlāk tik kategoriski noliegti.

Tajā pašā gadā The Weeknd izdeva dziesmu “Party Mosnter”, kurā bija rindiņas, kas veltītas kā Džolijai, tā Gomesai. Viņš tekstā bija piesaucis Džolijas lūpas un Gomesas sēžamvietu.

Savukārt 2016. gadā izdotajā skaņdarbā “Starboy” ir atsauces arī uz Bredu Pitu.

Selēna Gomesa un The Weeknd romantiskās attiecības pārtrauca 2017. gada oktobrī pēc desmit mēnešu ilgas kopābūšanas.

Andželinas Džolijas vārds pavisam nesen saistīts ar viņas pirmo vīru Džoniju Lī Milleru, kuru viņa vairākas reizes apciemojusi.

Savukārt The Weeknd pēdējās nopietnās attiecības izira 2019. gada augustā. Viņš ar modeli Bellu Hadidu bija kopā kopš 2015. gada, bet pēc četru gadu kopābūšanas pāris izšķīrās.

foto: Vida Press
The Weeknd un Bella Hadida 2018. gadā.

Aizvadītajā mēnesī Džolija piedzīvojusi sarūgtinājumu, kad tiesa lēma, ka viņai ar Bredu Pitu pienākas dalīt kopīgu aizbildniecību pār bērniem.

Aktrisei ar šķirto vīru ir seši kopīgi bērni: Medokss (19), Pakss (17), Zahara (16), Šilo (15) un 13 gadus veci dvīņi Nokss un Vivjena.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon
19

Pamatojoties uz “nesamierināmām atšķirībām”, Andželina Džolija 2016. gada septembrī iesniedza laulības šķiršanas prasību. Lietu pabeidza vien 2019. gadā.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Bijušais laulātais pāris jau gadiem ilgi ar tiesas palīdzību cenšas risināt aizbildniecības jautājumus par bērniem. Džolija vēlas panākt pilnas aizbildnības tiesības tikai sev, savukārt Pits cīnās par dalītu aizbildniecību.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Juridiskie eksperti Losandželosā portālam DailyMail vēl martā izteicās, ka pāris jau ir iztērējis vairāk nekā vienu miljonu ASV dolāru juridiskajās izmaksās un piebilda, ka aizbildniecības lieta varētu ilgt vēl nākamos sešus gadus.