Slavenības
2021. gada 12. jūlijs, 14:44

Karalienes Elizabetes II mazmeitai nākas slaucīt asinis pēc kautiņa Vemblija stadionā

Jauns.lv

Britu karalienes Elizabetes II vecākās mazmeitas Zāras Tindalas vīrs bijušais regbija spēlētājs Maiks Tindals iesaistījies kaušļu izšķiršanā pēc tam, kad futbola čempionāta fināla spēles laikā Vemblija stadionā izcēlies kautiņš. Kādam no skatītājiem tas beidzies ar lauztu degunu un asinīm visapkārt.

Zārai Tindalai nācās noslaucīt asinis no krēsla pēc tam, kad viņas vīrs nolēmis izšķirt divus kautiņā iesaistītus skatītājus.

Princeses Annas meita Zāra Tindala ar vīru bija skatītāju rindās, kad svētdien norisinājās vēsturiskā spēle, kurā par Eiropas čempionu titulu futbolā sacentās Anglijas un Itālijas izlases. Vīrietis, kura vārds netiek atklāts, sēdējis netālu no Tindalu pāra, kad spēles laikā izcēlies kautiņš. Viņam spēcīgi iesists, kā rezultātā lauzts deguns.

foto: Beretta/Sims/Shutterstock/ Vida Press
Zāra un Maiks Tindali.

“Netālu no vietas, kur sēdēja Zāra un Maiks, nedaudz uzkarsa spriedze, jo stadions bija kļuvis diezgan pārpildīts,” laikrakstam “The Sun” pastāstījis kāds aculiecinieks.

“Divi fani sakāvās, un Maikam vajadzēja iejaukties, lai glābtu situāciju. Viņš nostājās starp viņiem un centās tos izšķirt, kamēr situācijas kontroli pārņēma pasākuma rīkotāji.”

“Diemžēl asinis nonāca arī līdz Zārai, un viņai vajadzēja izmantot salveti, lai tās uzslaucītu.”

Karalienes Elizabetes II mazmeitas Zāras Tindalas ģimene

Zāra Tindala ir karalienes Elizabetes II meitas Annas meita. Viņa ir precējusies ar Maiku Tindalu un ģimenē audzina nepilnus trīs ...

gallery icon
14

Vemblija stadionā un pie tā bija novērojamas vairākas haosa epizodes, kad lielas bezbiļetnieku līdzjutēju grupas lauzās garām apsardzei, lai iekļūtu stadionā. Spēles laikā daudzi no viņiem tā arī palika stadionā.

Itālijas izlase Eiropas čempionāta finālā Londonā uzvar Anglijas futbolistus

Anglijas un Itālijas futbola izlašu spēlē svētdien Eiropas čempionāta finālā Londonā pēcspēles sitienos Itālija uzvarēja Angliju. Itālija pārspēja Angliju ar ...

gallery icon
40

Zāra nebija vienīgā britu karaļnama pārstāve, kas bija ieradusies klātienē vērot spēli. Arī viņas brālēns princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un vecāko dēlu princis Džordžu kopā ar vēl 60 000 fanu bija skatītāju rindās un sekoja līdzi savas valsts izlasei.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar dēlu princi Džordžu vēro "Euro 2020" finālu

gallery icon
9

Kad Anglijas izlase spēles pirmajās minūtēs izrāvās vadībā ar 1:0, skatītāju rindās valdīja vētrainas ovācijas. Princis Džordžs (7) staroja priekā, bet allaž rezervētais princis Viljams sita dūri gaisā un apskāva dēlu.

Beigās gan Anglijas izlases līdzjutējus sagaidīja vilšanās, jo par čempionāta uzvarētājiem sīvā cīņā kļuva Itālijas komanda.

Karalienes Elizabetes II mazmeitas Zāras Tindalas ģimene

Zāra Tindala ir karalienes Elizabetes II meitas Annas meita. Viņa ir precējusies ar Maiku Tindalu un ģimenē audzina nepilnus trīs ...

gallery icon
14