Slavenības
2021. gada 9. jūlijs, 06:17

Dženiferas Anistones bijušajam puisim nav bijis ne jausmas, kas viņa ir

Jauns.lv

Aktrises Dženiferas Anistones bijušajam draugam - grupas “Counting Crows” līderim Adamam Duritsam - nebija ne jausmas, kas ir Dženifera, kad viņi deviņdesmitajos gados sāka satikties.

Grupas “The Counting Crows” līderi Adamu Duritsu (56) vienoja īslaicīgs romāns ar Dženiferu Anistoni (52) laikā, kad aktrise tikko kā bija sākusi filmēties seriālā “Draugi”.

Duritss nesen pastāstījis par abu iepazīšanos bēdīgi slavenajā klubā “The Viper Room” Holivudā, kur abus saveduši kopā viņu draugi.

Duritss atceras, ka tolaik viņš teju dzīvojis šajā naktsklubā un bijis tur sastopams vai katru vakaru, kad vien bijis pilsētā. Draugi viņam sastāstījuši, ka Dženifera esot viņā ieķērusies, savukārt aktrisei tie apgalvojuši, ka Adams esot ieskatījies viņā.

foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/ Vida Press
Adams Duritss 2019. gadā.

“Es ar Dženiferu iepazinos klubā,” atceras mūziķis. “Bariņš draugu samelojās un pateica, ka viņa ir manī ieķērusies.”

“Tie paši draugi meloja viņai un apgalvoja, ka es esmu viņā ieķēries.”

foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press
Adams Duritss 2019. gadā.

“Ja godīgi, man nebija ne jausmas, kas viņa ir. Es biju turnejā “Draugu” demonstrēšanas laikā un nekad nebiju redzējis nevienu no sērijām.”

Adams pastāstījis “Entertainment Tonight”, ka Dženifera bija “patiešām jauka, ļoti jautra, ļoti skaista” un piebildis – “un es viņai arī patiku”.

Dženifera Anistone jaunībā

gallery icon
12

Mūziķis, kurš ar Anistoni satikās 1995. gadā, atzina, ka abu romāns nav bijis ilgs. Adams jau agrāk intervijās atzinis, ka abu attiecības nav kļuvušas tuvākas un viņi “nekad nav gulējuši kopā”.

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Turklāt Dženifera nav vienīgā “Draugu” zvaigzne, ar kuru Adams Duritss savulaik saticies. Vēlāk mūziķim izveidojies romāns ar savu labāko draudzeni Kortniju Koksu.

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon
13

2014. gadā žurnālam “Men’s Health” rokeris atzinis, ka pastiprinātā uzmanība un tenkas par viņa privāto dzīvi nav nākušas par labu viņa tēlam.

“Man tas nenāca par labu. Tas nenāca par labu manai grupai. Nekā no baumotā es nebiju darījis. Taču es nesaistīšu cilvēku idiotismu ar savām izvēlēm, jo tās bija ļoti saprātīgas izvēles.”

“Viņas visas bija jaukas meitenes, un es ar viņām gāju uz randiņiem, tas arī viss.”

Pēc attiecību iziršanas ar Duritsu Dženifera Anistone sāka satikties ar aktieri Teitu Donovanu, ar kuru bija kopā no 1995. gada līdz 1998. gadam. Pēc šo attiecību iziršanas viņa iepazinās ar Bredu Pitu un pēc divu gadu kopābūšanas 2000. gadā apprecējās. 2005. gadā šī laulība tika šķirta. Daudzi aizvien tic, ka laulību izjaukusi Andželina Džolija, ar kuru aktieris uzsācis attiecības. Pats Breds Pits to vienmēr noliedzis, apgalvojot, ka laulība bija izirusi, kad viņš sācis veidot jaunas attiecības.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Šīm Dženiferas attiecībām sekoja vētrains romāns ar mūziķi Džonu Meijeru, ar kuru viņa vairākkārt šķirās un salaba.

2011. gadā viņa uzsāka attiecības ar Džastinu Terū. Pāris saderinājās 2012. gadā, bet 2015. gadā apprecējās. 2017. gadā viņi paziņoja par laulības šķiršanu.

Dženifera Anistone un Džastins Terū dodas pa veikaliem Ņujorkā

gallery icon
13

Adams Duritss tā arī nav bijis precējies. Šobrīd nekas nav zināms, vai viņa sirds ir brīva vai aizņemta.