Slavenības
2021. gada 7. jūlijs, 16:44

Aktrise Rebela Vilsone zaudē 30 kilogramu svara un pārsteidz fanus ar šmaugu vidukli

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone, kura pēdējā gada laikā atbrīvojusies no vairāk nekā 30 kilogramiem liekā svara, parādījusi figūru apspīlētās drēbēs un pārsteigusi fanus.

Fotogrāfijas ar acīm redzamajām figūras izmaiņām Rebela Vilsone publiskojusi savā “Instagram” kontā.

Divās no trim fotogrāfijām Rebela nofotografēta pilnā augumā ar rokām uz vidukļa. Viņa attēliem iepozējusi melnos velosipēdistu šortos un melnā topiņā ar atkailinātu plecu daļu. Koptēlu viņa bija papildinājusi ar platu ādas jostu, brūnu pleca somu un zemiem zelta krāsas apaviem. Īsā laika periodā Rebelas Vilsones ieraksts saņēmis 350 000 novērtējumu “patīk”.

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon
16

Fani augsti novērtējuši aktrises figūras izmaiņas, īpašu uzmanību pievēršot viņas slaidajam viduklim. “Es paliku vaļā muti, kad ieraudzīju šīs bildes. Tu izskaties satriecoši!”, “Ak, mans dievs, tu esi tik seksīga!”, “Tā turpināt, Rebela! Es apbrīnoju tevi”, “Tas tik ir viduklis!”, “Apbrīnojamas pārvērtības”, - Rebelas Vilsones augumu slavē fani.

Jūnijā Rebela Vilsone parādīja savu figūru pludmalē. Viņa bija tērpusies melnā bodijā ar īsajām piedurknēm un tādas pašas krāsas iešļūcenēs. Vilsone matus bija saņēmusi zirgastē, bet koptēlu papildinājusi ar zilu platmali.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Rebela Vilsone šā gada jūnijā.

Populārā austrāliešu aktrise, komiķe, scenāriste un producente Rebela Vilsone vienmēr cīnījusies ar lieko svaru. Pēc šķiršanās no drauga miljardiera Džeikoba Buša Vilsonei izdevies tas, kas nekādi nesanāca iepriekš. Viņa nokritusies svarā par 30 kilogramiem!

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Rebela Vilsone 2015. gadā.

2012. gadā pēc aptuveni gadu ilgas sadarbības ar svara zaudēšanas kompāniju “Jenny Craig” Rebelai Vilsonei izdevās nokristies svarā par 10 kilogramiem, taču filmas “Pitch Perfect” radošā komanda aizliedza aktrisei turpināt iesākto tievēšanas plānu. Līgums paredzēja, ka Rebela visu filmēšanas laiku nedrīkst mainīt savas auguma aprises, viņai jāpaliek tajā pašā svarā. Rebela apsolīja - tiklīdz darbs pie projekta būs beidzies, viņa turpinās iesākto diētu, lai sasniegtu savu sapņu svaru: 80 kilogramus. 2013. gada februārī aktrise publiski atzina, ka sadarbību ar kompāniju “Jenny Craig” esot beigusi jau iepriekšējā gadā…

Aizvadītajā gadā Rebelai visbeidzot izdevies tas, kas līdz šim nesanāca. Aizvadīto pandēmijas gadu komiķe nosaukusi par “veselības gadu”.

Rebela padalījusies iespaidos, ka cilvēki tagad pret viņu attiecas pavisam atšķirīgi nekā tad, kad viņa bija apaļīga. Sniedzot interviju šovā “The Morning Crew with Hughesy, Ed and Erin”, Rebela teica, ka esot “interesanti” pavērot, kā mainījusies cilvēku attieksme pēc viņas svara zaudēšanas. Aktrise atzina, ka tad, kad bijusi “lielāka”, cilvēki bieži vien nav pat uz viņu paskatījušies. “Tagad, kad esmu labā formā, cilvēki piedāvājas panest manu iepirkumu somu līdz automašīnai un atver durvis, kaut kur ieejot,” savos novērojumos dalījusies Rebela. “Tad es pie sevis domāju, vai citi cilvēki ko tādu piedzīvo visu laiku?”

Rebela atzīst, ka viņu fascinē cilvēku reakcija par viņas nokrišanos svarā. “Tas šķiet amizanti, ka cilvēki tik daudz uzmanības pievērš manām izmaiņām pēc svara zaudēšanas, kad pasaulē notiek tik daudz citu svarīgāku lietu.”


Vilsone 2020. gadu nosaukusi par savu “veselības gadu”, kad cītīgi piedomājusi pie sava uztura un cītīgi vingrojusi. Viņa arī silti ieteikusi saviem faniem nekad nevērtēt sevi pēc esošā svara. Liels vai mazs svars nav rādītājs ne talantam, ne spējām, ne sirsnībai!

“Tā vietā, lai kāptu uz svariem, paskaties uz sevi spogulī un pasaki ‘Sasodīts, meitenīt, tu esi gudra, un talantīga, un pilnīga, un perfekta tieši tāda, kāda esi’.”