Trakā pasaule
2021. gada 28. jūnijs, 12:11

Spoku mednieki apgalvo, ka viesnīcā pamanījuši biedējošus dvīņu siluetus. Soctīklu lietotāji vieš skaidrību

Jauns.lv

Britu spoku meklētāji Džordžijs Lī (55) un Linzija Stīra (52) izveidojuši projektu "Ghosts of Britain" ("Lielbritānijas spoki"), kurā viņi apmeklē dažādas vietas un vecas ēkas, cerībā sastapt ko paranormālu. Pāris Liverpūlē devās uz "Adelphi" viesnīcu, kur saskārās ar neparastu parādību. Spoku mednieki veica "Facebook" tiešraidi un kādā brīdī skatītāji piepeši pamanīja spokainus siluetus.

Spoku mednieki apgalvoja, ka vienā no viesnīcas numuriem notikušas dīvainas lietas. Tās viņiem izdevies nofilmēt.  Tiešraides veicēji apgalvoja, ka viesnīcas koridorā pamanījuši spokainas figūras, kas viņiem atgādināja biedējošās dvīnes no Stenlija Kubrika filmas "Mirdzums" ("Shining").

foto: Ekrānuzņēmums
Spoku mednieki apgalvoja, ka redzējuši spokainas figūras.

"Mēs filmējām pie lifta, un tas vienkārši bez iemesla atvērās, kad tur neviens nebija. Mēs liftā dzirdējām svilpes skaņu, bet mūsu istabā bija skrāpēšanās skaņa," apgalvo 55 gadus vecais Džordžijs Lī.

foto: Ekrānuzņēmums
Kandrs ar dvīnēm no slavenās Stenlija Kubrika šausmu filmas "Mirdzums".

Viņi mēģināja sazināties ar gariem un uzdeva tiem dažādus jautājumus. Pāris bija šokēts, ka uz vienu no tiem izdevies ierakstīt atbildi.

Džordžijs un Linzija jau sen vēlējās nakšņot šajā viesnīcā, jo to uzskata par vienu no apmeklētākajām Lielbritānijā. Viņi rezervēja 105. numuriņu, kur agrāk tika novērotas paranormālas parādības, vēsta "Liverpool Echo".

foto: Facebook
Džordžijs Lī (55) un Linzija Stīra (52), kuri izveidojuši savu "Facebook" lapu "Ghosts of Britain".

Zīmīgi, ka pāra projektam "Facebook" seko 1,8 miljoni cilvēku.

Tomēr miglainās fotogrāfijas un tajā redzamo spokaino figūru noslēpumu atklāja kāds soctīkla lietotājs, publicējot foto no viesnīcas gaiteņa, kas neliecina par neko paranormālu.

Tajā redzami ugunsdzēšamie aparāti, kas drošības nolūkos izvietoti jebkurā viesnīcā.

foto: Ekrānuzņēmums
Soctīklu lietotāji viesa skaidrību. Spoki bija pavisam parasti ugunsdzēšamie aparāti.

"Viņi šeit piedzīvoja pamatīgu murgu, ne tā?" ironiski jautāja Denijs Moss.

Kāds cits soctīkla lietotājs norādīja, ka tas ir šokējošs piemērs krāpniecībai no "Ghosts of Britain".

"Tā nav pirmā reize," viņš sacīja.