Andželina Džolija un Džonijs Lī Millers dzīvē un uz ekrāna

gallery icon
18
Slavenības
2021. gada 18. jūnijs, 06:10

Andželina Džolija slepus tikusies ar savu pirmo vīru

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija, kurā par godu savai 46. dzimšanas dienai kopā ar bērniem devusies braucienā uz Ņujorku, slepus tur satikusies ar savu pirmo vīru Džoniju Lī Milleru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Andželina Džolija un Džonijs Lī Millers 2005. gadā.

Džolija pavisam viena, bez bērniem un apsardzes, vakarā ieradusies Džonija Lī Millera dzīvoklī, kas atrodas pilsētas centrā. Kā novērojuši paparaci, līdzi viņai bijusi pudele dārga vīna. Izdevums “Page Six” raksta, ka ciemos pie sava pirmā vīra Džolija bijusi aptuveni trīs stundas.

Džolija, kuras pagātnē ir trīs šķirtas laulības, ar britu aktieri Džoniju Lī Milleru iepazinās, kad abi kopā 1995. gadā strādāja pie filmas “Hakeri”. Viņi apprecējās jau nākamajā gadā, kad līgavai bija vien 20 gadi, bet līgavainim – 22. Kāzās Džolija bija ģērbusies melnās biksēs un baltā krekliņā, uz kura ar savām asinīm uzrakstījusi mīļotā vārdu. Diemžēl jau gadu vēlāk pāris izšķīrās. Andželina vēlāk intervijās izteikusies, ka šķiršanās no Džonija bijusi viena no viņas dzīves lielākajām kļūdām.

foto: ddp/UIP / Vida Press
Andželina Džolija un Džonijs Lī Millers filmā “Hakeri”.

Par Džolijas otro vīru kļuva aktieris Billijs Bobs Torntons, kurš ir 19 gadus vecāks nekā viņa. Ar viņu Andželina apprecējās 2000. gadā. Trīs gadus vēlāk dzīvesbiedri nolēma laulību šķirt.

Andželina Džolija un Billijs Bobs Torntons

Andželina Džolija un Billijs Bobs Torntons apprecējās 2000. gada maijā pēc divu mēnešu ilga vētraina romāna. 2002. gadā pāris izšķīrās, ...

gallery icon
19

Aktrises trešais vīrs ir kolēģis Breds Pits, ar kuru viņa iepazinās filmas “Smita kungs un kundze” uzņemšanas laikā. Lai gan pāris ir oficiāli šķirts, viņiem aizvien vēl ir nenokārtoti bērnu aizbildnības jautājumi, kas tiesas ceļā tiek kārtoti jau gadiem ilgi.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Džonijs Lī Millers 2008. gadā apprecējās ar aktrisi un modeli Mišelu Hiksu, viņiem ir kopīgs 12 gadus vecs dēls Basters Timotijs Millers. 2018. gadā pāris laulību šķīra.

foto: CAMERA PRESS/Walter McBride / Vida Press
Džonijs Lī Millers ar sievu Mišelu Hiksu 2013. gadā.

Ārvalstu mediju pārstāvji izsaka dažādus minējumus, ko varētu nozīmēt Džolijas vizīte pie sava pirmā vīra. Varbūt arī viņi nolēmuši dot otru iespēju reiz izirušām attiecībām, tāpat kā to tagad dara Dženifera Lopesa un Bens Afleks?

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon
19

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās