Slavenības
2021. gada 15. jūnijs, 04:44

Signe Valtere pēc 11 gadu kopābūšanas apprecas ar mīļoto un beidzot šķiras no skandalozā uzvārda

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārā stiliste Signe Valtere, kas savulaik atpazīstamību guva, apprecoties ar skandalozo basketbolistu Kristapu Valteru un dāvājot viņam divas atvases, apprecējusies ar ilggadējo draugu Ivo Sprogu, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Signe Valtere un Ivo Sproga ir kopā jau ilgāk nekā 11 gadu, un abu kopdzīvē dzimušajai meitai Emīlijai ir nepilni seši gadi. Mazulīte pasaulē nāca tieši mammas Signes 33. dzimšanas dienā – 24. septembrī.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Signe un Ivo pavēstīja, ka beidzot ir kļuvuši par likumīgu laulātu pāri.

Gredzenus mijuši brīvdabas ceremonijā Liepupes muižā, klātesot gan abu kopīgajai meitai, gan Signes un viņas pirmā vīra Kristapa Valtera bērniem Keitijai un Valdim. Apprecoties Signe, vēl iepriekš zināma kā Skoliņa, beidzot atvadījusies no eksvīra uzvārda un tagad dēvējama par Signi Sprogu.

Signes un Kristapa tikai trīs gadus ilgusī laulība izjuka 2009. gada pavasarī, kad, jūtot, ka sāk brukt ģimene, abi centās visu vērst par labu. Pirms gadumijas gan Valteri secināja, ka vairs nespēj saglābt savas attiecības, un pieņēma lēmumu par oficiālu laulības šķiršanu. Kristaps Valters pēc tam dažus gadus nodzīvoja laulībā ar otro sievu Džeinu Valteri, kas viņam dāvāja vēl divus bērnus, bet arī viņi nu jau pirms krietna laika laulību ir šķīruši.

Signe jau ilgāk nekā desmit gadus darbojas kā stiliste un vizāžiste, un savā jomā ir kļuvusi par pieprasītu un atzītu speciālisti, kurai bieži uztic post slavenības glancēto žurnālu vāku fotosesijām. Savukārt Signes vīrs Ivo Sproga ir grāmatvedības uzņēmuma līdzīpašnieks.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!