Slavenības
2021. gada 11. jūnijs, 05:12

"Tas izskatās ļoti dīvaini": Britnija Spīrsa nodejo erotisku deju čūskādas raksta tērpā

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas savādās izpausmes “Instagram” platformā fanus biedē jau ilgāku laiku. Dziedātāja raksta dīvainas lietas, nekad ar faniem netiekas tiešraidēs un neatbild uz pielūdzēju komentāriem. Turklāt popzvaigzne reizēm ievieto tādus video, kuros viņas uzvedība vairāk līdzinās mazam bērnam.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Pirms kāda laika Britnijas Spīrsas fani uzsāka akciju “Atbrīvojiet Britniju” (#FreeBritney). Tolaik dziedātājas talanta cienītāji uzskatīja, ka popzvaigzne pret pašas gribu dzīvo ieslodzīta savās mājās.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon

Atgādināsim, ka kopš 2008. gada Britnija ir sava tēva Džeimija Spīrsa pilnīgā aizbildnībā (tiesa viņu par aizbildni iecēla pēc dziedātājas 2007. gadā pārciestā nervu sabrukuma).

foto: Instagram

Savukārt Spīrsa kungs pārvalda meitas daudzu miljonu lielo kapitālu un pat kontrolē viņas privāto dzīvi. Tā, piemēram, 39 gadus vecajai dziedātājai nākas ievērot komandantstundu, bet visas savas tikšanās un plānus viņai vispirms ir jāsaskaņo ar tēvu. Pat salaulāties Britnija nevar bez sava tēva Džeimija piekrišanas.

foto: Instagram

Visu augšminēto iemeslu dēļ Britnija daudz laika pavada mājās (to var labi redzēt, aplūkojot dziedātājas “Instagram” kontā publiskotās fotogrāfijas un video), un, lai kā nebūt izklaidētu sevi un fanus, viņa filmē dažādus video – pielaiko apģērbus, kas vairs nav modē 15 gadu, vai cenšas iepriecināt pielūdzējus ar ugunīgām dejām čūskādas raksta tērpā.

foto: Instagram

Dziedātāja savā profilā izvietojusi vairākus ekrānuzņēmumus no video, kurā dejo, ģērbusies zaļā kostīmā ar čūskādas apdruku. Britnijas koptēls sanācis tik dīvains, ka fani, kas vienmēr atbalsta dziedātāju, nespēj vairs klusēt un pauduši savu viedokli par iemīļotās popzvaigznes stilu. “Kas notiek?”, “Tas izskatās ļoti dīvaini”, “Tā tiešām ir Britnija?”, “Ar tevi viss ir kārtībā?” – raksta un vaicā dziedātājas sekotāji “Instagram”.

Daudziem ir izveidojies priekšstats, ka dziedātāja dzīvo pati savā pasaulē, kur ir vienalga, kas un ko domā.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon