TV
2021. gada 10. jūnijs, 16:16

Raidījumam "SuperBingo" pievienojas jauna vadītāja

Jauns.lv

Svētdien, 13. jūnijā, TV3 raidījuma “SuperBingo” skatītājus sveiks jaunā raidījuma vadītāja Krista Zvirgzdiņa, kļūstot par kolēģi līdzšinējiem “SuperBingo” vadītājiem Armandam Simsonam un Ligitai Miezei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunā vadītāja Krista Zvirgzdiņa raidījumam “Superbingo” pievienosies jau šo svētdien, 13. jūnijā, savukārt vadītāja Nora Legzdiņa no skatītājiem atvadījās jau 6. jūnijā. Par vadītāju maiņu plašāk stāsta raidījuma producente Kristīne Balāvina: “Mēs esam ļoti pateicīgi vadītājai Nora Legzdiņai par ilgstošo un profesionālo sadarbību, svētdienas rītos sveicinot TV3 skatītājus! Tā ir bijusi lieliska sadarbība vairāk nekā triju gadu garumā. Taču no TV pasaules Nora nepazudīs, jo viņa jau vairāk nekā gadu strādā citā TV projektā kā redaktore un režisore, kā arī paralēli veido arī mūzikas klipus un iesaistās citos video producēšanas projektos. Ņemot vērā lielo darba noslodzi otrpus TV ekrānam, Nora pieņēma lēmumu turpināt attīstīties tieši šajā virzienā."

Bet viņas vietā nu redzēsim influenceri Kristu Zvirgzdiņu:

Vecums: 27

Profesionālā nodarbošanās: Vizāžiste, vizuālā tēla stiliste

Izglītība: make-up māksliniece, Pirmsskolas pedagogs

Hobiji: Mans darbs ir mans hobijs! Ārpus tā - kvalitatīvi pavadīts laiks ar ģimeni, garas pastaigas, grāmatu lasīšana, dziedāšana, sava dārza labiekārtotošana, ļoti patīk pagulēt :)

Pieredze TV projektos: Kā dalībniece esmu piedalījusies vairākos TV projektos, piemēram,  "Latvijas zelta talanti",  "Dziedošās ģimene". Kā arī esmu iepazinusi televīzijas šovu aizkulises kā grima māksliniece šovos "Ievas jaunās pārvērtības", "Stilistu kaujas". Veidoju make-up un matu sakārtojumus vairāku Latvijā pazīstamu mūziķu videoklipos, sadarbojoss ar Latvijas labākajiem fotogrāfiem. Kā arī uzturu un attīstu savu "Instagram" platformu.

Kā tu pieņēmi lēmumu kļūt par daļu no Superbingo? Saņemot piedāvājumu izmēģināt savus spēkus provēs, ilgi nedomājot, piekritu! Ja dzīve sniedz man iespēju un apkārtējie apstākļi ir vēlīgi - grēks to neizmantot. Manuprāt, šī būs brīnišķīga pieredze un tās paplašinājums!

Novēlējums skatītājiem: Pirmais solis ceļā uz veiksmi, manuprāt, ir veikta konkrēta darbība mērķa virzienā. Tāpēc ticu, ka kopā pavadīsim sirsnīgus, veiksmīgus un pozitīvu vibrāciju piepildītus svētdienu rītus! Lai top!

foto: Publicitātes
Ligita, Armands un Krista.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās