Madonnas bijušais vīrs svin kāzas trīs dienu garumā. FOTO
Kinorežisors Gajs Ričijs kāzu dienā ar modeli Džekiju Einsliju. Svinības apmeklēja visi trīs pāra kopīgie bērni, kā arī Gaja un bijušās sievas Madonnas dēli Roko un Deivids.
Slavenības
2015. gada 5. augustā, 15:32

Madonnas bijušais vīrs svin kāzas trīs dienu garumā. FOTO

Jauns.lv

Madonnas bijušais vīrs, kinorežisors Gajs Ričijs (46) aizvadītajā nedēļā nosvinēja vērienīgas kāzas ar modeli Džekiju Einsliju (33). Svinības notika režisoram piederošajā lauku īpašumā Viltšīras grāfistē Anglijā un ilga trīs dienas.

Madonnas bijušais vīrs svin kāzas trīs dienu garum...

Jaunlaulātie ar fotogrāfijām no kāzu norises jau padalījušies sociālajos tīklos. „Instagram” blogā publiskotajos attēlos laimīgais jaunais pāris ļāvis arī faniem ieskatīties viņu Lielajā dienā, kuru apmeklēja plejāde slavenību – viņu skaitā arī Breds Pits, Deivids bekhems un Rouzija Hantingtone-Vaitlija.

30. jūlijā filmu režisors salaulājās ar savu trīs jaunāko bērnu māti Džekiju Einsliju. Vērienīgās svinības turpinājās visas nedēļas nogales garumā. Džekija pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Ričija kundzi.

Kāzu svinību laikā jaunais vīrs prezentēja arī savu jaunāko kinofilmu „The Man From U.N.C.L.E.”. Kāzu norises vietā bija uzsliets liels ekrāns un pirmizrādi klātienē vēroja arī Ārmijs Hammers, Henrijs Kavils un Deivids Bekhems, kuram arī ir epizodiska lomiņa Gaja Ričija jaunākajā kinolentē.

Lai vērotu kinoseansu vēsajā vakarā, viesi pārģērbās siltākās drānās un viņiem bija pieejami arī pledi. Ričija kundze bija izvēlējusies tērpu rozā un zilā tonī. Sociālajos tīklos jaunā sieva čaloja, ka šī bijusi visu laiku labākā pirmizrāde. Arī Gajs Ričijs jutās saviļņots un vienu no sociālajos tīklos publiskotajām fotogrāfijām papildinājis ar vārdiem: „Vai visas pirmizrādes varētu būt kā šī, lūdzu!”

Kāzu ceremonijai līgava bija izraudzījusies tradicionālu ziloņkaula krāsas mežģīņu tērpu, ko darinājis zīmols „Phillipa Lepley”, bet neoficiālo daļu apmeklēja „Temperley London” kleitā ar ziedu rakstu. Džekijas ziedu kleita ir no zīda un tās cena sasniedz 1995 sterliņu mārciņas (2834 eiro).

Pāris arī publiskojis kāzu dienas attēlus, kuros redzams kopā ar visiem trim bērniem – Rafaelu (3), Rivku (2) un Levi (13 mēneši). Kāzas apmeklēja arī Gaja un viņa iepriekšējās sievas dziedātājas Madonnas bērni – dēls Roko (14) un adoptētais dēls Deivids (9). Visi zēni bija tērpušies saskaņoti ar tēvu – bēšas krāsas uzvalkos un zilos kreklos, savukārt puķu meitene Rivka izskatījās fantastiski baltā kleitiņā.

Gaja vecākais dēls Roko kāzās teica runu un kādā no fotogrāfijām redzams vedam zem rokas tēva līgavu. Gajs arī pajokojis par vecākā dēla līdzību ar viņu pašu: „Pirms 30 gadiem es izskatījos līdzīgi.”

Kinorežisors Gajs Ričijs kāzas ar modeli Džekiju Einsliju svinēja trīs dienu garumā. Tās apmeklēja visi trīs pāra kopīgie bērni, kā arī Gaja un bijušās sievas Madonnas dēli Roko un Deivids.

Kinorežisora Gaja Ričija kāzas

Kinorežisors Gajs Ričijs kāzas ar modeli Džekiju Einsliju svinēja trīs dienu garumā. Tās apmeklēja visi trīs pāra kopīgie bērni, kā ...

Kasjauns.lv / Foto: Instagram