Mirusi bijušās seksbumbas Samantas Foksas dzīvesbiedre
Samantu Foksu un Mairu Stratoni romantiskas attiecības vienoja 12 gadus, taču vēl četrus gadus pirms tam Stratone strādāja par Foksas menedžeri.
Slavenības
2015. gada 6. augustā, 11:37

Mirusi bijušās seksbumbas Samantas Foksas dzīvesbiedre

Jauns.lv

Astoņdesmitajos gados populārā dziedātāja un seksbumba Samanta Foksa (49) šobrīd ir dziļās sērās. Pēc grūtas slimības mirusi viņas ilggadējā dzīves draudzene un menedžere Maira Stratone (60).

Mirusi bijušās seksbumbas Samantas Foksas dzīvesbi...

Samantas Foksas un Mairas Stratone romantiskās jūtas uzplauka 2003. gadā. Aizvadītajā nedēļas nogalē dziedātājas partnere mirusi pēc divus gadus ilgas cīņas ar vēzi. Par dvēseļu biedrenes nāvi savā „Twitter” un „Facebook” kontā paziņojusi pati Samanta. „Ar dziļām skumjām paziņojam par Mairas Stratones nāvi. Viņa bija Samantas Foksas partnere un menedžere pēdējo 16 gadu garumā,” rakstīts paziņojumā. „Viņa divus gadus braši cīnījās ar vēzi, bet svētdien cīņu zaudēja. Samanta lūdz respektēt privātumu šajā sēru laikā.”

Samantu un Mairu romantiskas attiecības vienoja 12 gadus, taču vēl četrus gadus pirms tam Stratone strādāja par Foksas menedžeri.

„Sema ir absolūti izmisusi,” kāds paziņa norādījis laikrakstam „The Sun”. „Viņa dievināja un mīlēja Mairu, un viņas zaudējums atstājis lielu robu Semas dzīvē.”

„Maira bija Semas menedžere, kā arī labākā draudzene un mīļākā. Samantai šis ir liels zaudējums.”

Samanta Foksa, astoņdesmitajos gados populārā plakātu meitene, 2009. gadā publiski

Paziņoja, ka vēlas oficiāli reģistrēt civilās partnerattiecības ar sievieti. 2008. gadā Samanta un Maira kopā piedalījās realitātes šovā „Slavenību sievu maiņa” („Celebrity Wife Swap”), kurā mainījās partneriem ar britu komiķi, dziedātāju un aktieri Frediju Stāru (72) un viņa sievu.

„Ja nebūtu Mairas, mana pasaule sabruktu,” tolaik izdevumam „The Mirror” izteicās Foksa. „Viņa ir mana dvēseļu biedrene un cilvēks, kādu esmu meklējusi visu savu mūžu.”

Samanta Foksa ir dzimusi 1966. gada aprīlī. Viņa kļuva par dziedātāju, dejotāju, aktrisi un modeli. Pasaules slavu Samanta iemantoja 16 gadu vecumā pēc tam, kad mamma bija nosūtījusi meitas fotogrāfijas apakšveļā izdevuma „The Sunday People” konkursam. Vecāki deva Samantai atļauju pozēt fotogrāfijām bez krūštura, un viņa kļuva par jaunāko 3. lappuses meiteni, kā arī parakstīja četrus gadus ilgu līgumu. Samanta pavisam kaila pozējusi arī vīriešu žurnāliem.

20 gadu vecumā viņa pameta modeles karjeru un uzsāka dziedātājas gaitas. Vislabāk zināmais Foksas skaņdarbs ir „Touch Me (I Want Your Body)”, kas kļuva par numur 1 hitu 17 valstīs.

Pēdējo gadu laikā Foksa piedalījusies vairākos realitātes šovos, to skaitā „I’m A Celebrity... Get Me Out of Here”, „Come Dine With Me” un „Celebrity Wife Swap”.

Līdz pat 2003. gadam Samanta nebija publiski runājusi par savu privāto dzīvi. „Esmu pārgulējusi ar citām sievietēm, taču nekad pirms Mairas Stratones nebiju iemīlējusies,” norādīja Foksa. „Cilvēki saka, ka esmu homoseksuāla... es nezinu, kāda esmu. Viss ko zinu, ir tas, ka mīlu Mairu. Mīlu viņu viscaur un vēlos ar viņu pavadīt visu atlikušo mūžu.”

Samanta Foksa – „Touch Me ( I Want Your Body)”

Samanta Foksa Taizemē 2012. gadā

Samanta Foksa jaunībā

Samanta Foksa 2009. gadā

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press