foto: no "Instagram"
Viena lepojas ar savām formām, cits sāk aktīvi sportot jeb Slavenības un viņu pandēmijas kilogrami
Vils Smits.
Slavenības
2021. gada 10. jūnijs, 06:44

Viena lepojas ar savām formām, cits sāk aktīvi sportot jeb Slavenības un viņu pandēmijas kilogrami

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Parasti slavenības ir eksperti diētu un veselīga uztura jautājumos, tomēr pandēmijas laikā viņi ir kļuvuši par vieniem no mums – sabiedriskā dzīve apstājusies, sporta zāles slēgtas un dīvāns kļuvis par labāko draugu. Tikpat tuvu kā liekie kilogrami.

Pusnakts mafini

Aktieris Vils Smits 2. maijā "Instagram" publicēja foto ar parakstu: “Būšu godīgs – esmu sliktākajā savas dzīves formā.”

Un jau pēc pāris dienām apņēmības pilns paziņoja, ka ar "YouTube" video palīdzību grasās atsākt sportot. “Šis ir ķermenis, kas mani izvilcis cauri visai pandēmijai un neskaitāmām dienām virtuvē. Mīlu to, bet vēlos labāk justies. Vairs nekādu pusnakts mafinu... Pietiek! Tikšu pie SAVAS DZĪVES LABĀKĀ AUGUMA!!!”

Enerģijas trūkums

“Jautri – karantīnas laikā svars pieaudzis par divciparu skaitli!!! Man nav iebildumu, bet enerģijas ziņā sāku justies kā sliņķe, tā ka varbūt drīzumā jāuzsāk vieglāka uztura ēdienkarte,” modele, TV personība Krisija Tīgena sūkstās un vienlaikus atzīst, ka šis periods jau tā ir bijis tik smags, ka nav gribējusi tērēt enerģiju, lai vēl satrauktos par fizisko formu.

Citas prioritātes

Arī aktrise Treisija Elisa Rosa "Instagram" platformu ir izmantojusi, lai pastāstītu par slavas spiedienu allaž būt savā labākajā formā, pat pandēmijā: “Nepārveidoju augumu un netrenējos kā traka... Un rezultāts – mans ķermenis jūtas citādi.” Viņa vairāk laika esot pavadījusi sēdus, un ēdiens “bija mans komforts, mans mierinājums, mana spontanitāte un mans prieks”. Tā vietā, lai sevi kauninātu par fizisko formu un toksiskajiem skaistuma standartiem, viņa pateicas, ka šajā stresa pilnajā laikā ķermenis ir viņu turējis drošībā: “Nedomāju, ka mans fiziskais ķermenis ir visbūtiskākā lieta šajos ļoti sarežģītajos laikos.”

Pārtikas bērniņš

Kāds "Instagram" lietotājs aktrises Dženiferas Gārneres fotogrāfiju komentējis ar jautājumu, vai svara pieauguma iemesls ir grūtniecība. Gārnere atbildēja: “Man ir 48 gadi, man ir trīs bērni, un es neesmu un vairs nekad nebūšu stāvoklī. Tā ka varam likt šo tēmu mierā.” Un, saprotot jautājumu zemtekstu, atsmēja: “Bet vai Covid-19 laikā esmu pieņemusies svarā? Iespējams. Bet tas jau atkal ir cits stāsts,” rakstīto papildinot ar emociju attēliem – tako, picu, donatiem, šokolādi un vīnu.

Par ķermeņa funkcijām

Aktrise Džamela Džamila ir ķermeņu pozitīvisma kustības atbalstītāja un "Instagram" story jau pagājušajā gadā, pandēmijas sākumā, publicēja fotogrāfiju ar savu celulītu: “Saņemu daudz vēstuļu par tādiem mēsliem kā ķermeņa forma. Daudz toksisku influenceru demonstrē rediģētas fotogrāfijas un pļāpā par svara zaudēšanu, un biedē cilvēkus, ka bez sporta un pareiza uztura pieņemsies svarā. Klausieties mani, centieties mīlēt savu ķermeni tā funkciju, nevis izskata dēļ... Domājiet par to kā par darba mašīnu.” Un atgādināja, ka arī slaidajām aktrisēm ir celulīts un strijas: “Šajā mirklī nedomājiet par svara zaudēšanu. Vienkārši izdzīvojiet.”

Tikai cilvēks

Pat veselības magnāte, aktrise Gvineta Paltrova deviņos karantīnas mēnešos esot pieņēmusies svarā: “Man absolūti nebija nekādu aizliegumu. Pieņēmos svarā par 14 mārciņām, un manas zarnas bija šausmās. Es gluži vienkārši negribēju ar to cīnīties, bija sajūta, ka spriedzi pārvarēt man palīdzēja tikai vīns, pasta un biskvīti.”

Ironija glābj

Pat allaž seksapīlā "Pludmales patruļas" zvaigzne, aktrise Pamela Andersone jau pagājušajā rudenī smējās par pandēmijas sekām: “Man mājās ir sporta zāle, es uz to diezgan bieži arī paskatos. Jūtos nedaudz pufīga, bet nāk ziema, un man vismaz nebūs auksti.”

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon
79

Novērtēt esošo

Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā

Realitātes šovu un sociālo tīklu zvaigznes māsas Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā.

gallery icon
9

Pasaulē slavenākās ģimenes – Kardašjanu – sievietes, kuru dzīve paiet praktiski tikai neredzamā apģērbā un bikini, arī skar pandēmijas kilogrami. Vecākajai no viņām – Kortnijai Kardašjanai – arī ir jātaisnojas, reaģējot uz fanu apsūdzībām par iespējamo grūtniecību: “Tāds ir mans augums. Karantīnas laikā esmu pieņēmusies svarā par pāris mārciņām, un es mīlu savu augumu un esmu lepna par savu formu!”