Trakā pasaule
2021. gada 3. jūnijs, 05:24

Pavisam netālu no Harija un Meganas glaunās villas atrasti cilvēka kauli

Jauns.lv

Strādnieki, kuri iekopa ainavu īpašumā, kas atrodas netālu no prinča Harija un Meganas Mārklas villas Montesito, atraduši zemē apraktus cilvēka kaulus.

Cilvēka kauli atrasti tikai dažu jardu attālumā no prinča Harija un Meganas Mārklas savrupmājas Montesito, Kalifornijā, - informē ārvalstu mediji.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Strādnieki, kas veikuši ainavu iekopšanas darbus netālu esošajā īpašumā, aizvadītajā nedēļā atraduši cilvēka mirstīgās atliekas.

Atklājums noticis vien 350 jardu (320 metri) attālumā no Saseksas hercogiem piederošā īpašuma. Tiek lēsts, ka atrastie kauli, kas bijuši ierakti zemē trīs pēdu (90 centimetru) dziļumā, varētu piederēt kādam indiānim. Saskaņā ar laikraksta “The Sun” rīcībā esošo informāciju, tie varētu būt vairākus gadsimtus seni.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13

Kāds zinātājs norādījis laikrakstam: “Darbi īpašumā nekavējoties tika pārtraukti, un tika izsaukta policija.”

“Tas ir diezgan liels notikums tādai vietai kā Montesito.”

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Policijas pārstāvji esot sazinājušies ar tiesu medicīnas antropologu, lai izpētītu šos kaulus un noskaidrotu to vecumu.

Santabarbaras apgabala amatpersonas apstiprinājušas, ka atradumam nav saistības ar princi Hariju (36) un Meganu Mārklu (39).

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Viņi norādīja, ka sāksies izmeklēšana, ja atklāsies, ka šie kauli nav seni.

Saseksas hercogu pāris savrupmāju Montesito iegādājās aizvadītā gada vasarā, kur viņi dzīvo kopā ar divus gadus veco dēlu Ārčiju.

TV personība Opra Vinfrija, kas ar pāri sarunājās šā gada martā demonstrētajā intervijā, dzīvo 90 miljonus vērtā īpašumā netālu no Saseksiem.

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26

Pēc gadu ilgas prombūtnes Harijs Lielbritānijā pirmo reizi atgriezās šā gada aprīlī, lai apmeklētu vectēva prinča Filipa bērēs. Runā, ka Harijs varētu atkārtoti mērot ceļu uz Angliju nākamajā mēnesī, kad Londonā tiks atklāta piemiņas statuja viņa mātei princesei Diānai. To paredzēts atkalāt 1. jūlijā Kensingtonas pilī, šādi atzīmējot princeses 60. dzimšanas dienu.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Harijs un viņa brālis princis Viljams (38) šo statuju pasūtīja 2017. gadā, pieminot 20 gadus kopš mammas traģiskās nāves Parīzē.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Daudzi cer, ka statujas atklāšanas pasākums varētu palīdzēt satuvināt brāļus. Taču aizvien vairāk izskan varbūtības, ka Harijs, iespējams, nedosies uz Angliju, jo tuvākajā laikā pasaulē jānāk viņa un Meganas Mārklas meitai.