Slavenības
2021. gada 2. jūnijs, 16:47

TV personība izsmej petīciju, kurā rosināts Harijam un Meganai brīvprātīgi atteikties no tituliem

Jauns.lv

"Te nu mēs atkal esam," šova "Today Extra" vadītājs Deivids Kempbels izsmējis lēdijas Kolinas Kempbelas (viņi nav radinieki!) petīciju, kurā viņa ierosina princi Hariju un Meganu Mārklu labprātīgi atteikties no saviem karaliskajiem tituliem, vēršoties pie karalienes ar lūgumu viņiem tos atņemt.

foto: Brandon Voight / BACKGRID/ Vida Press
Austrāliešu TV personība Deivids Kempbels.

Deivids Kempbels nekad nav slēpis, ka viņam simpatizē Saseksas hercogi, arī neraugoties uz viņu nesaskaņām ar britu karalisko ģimeni. Trešdien šovā “Today Extra” viņš atkal atbalstījis Hariju un Meganu, kad pieminēja neseno petīciju, kurā Saseksi mudināti brīvprātīgi atteikties no saviem karaliskajiem tituliem.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

47 gadus vecais žurnālists, kurš nesen slavēja princi Hariju kā “varoni” par viņa drosmi atklāti runāt par garīgās veselības problēmām, savā šovā izsmēja uzsākto petīciju.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13

“Tā ir guvusi vairāk nekā 45 000 parakstu. Šo kustību vada sabiedrības dāma lēdija Kolina Kempbela… Tajā teikts, ka Saseksas hercogam un hercogienei jāpārtrauc bojāt monarhijas institūciju,” norādīja Deivids Kempbels.

Lēdija Kolina Kempbela

gallery icon
28

“Te nu mēs atkal esam,” viņš piebilda ar cinisku smīnu. Kempbels neatturējās neveltījis indīgu piezīmi Saseksas hercogu skaļākajam pretiniekam, bijušajam TV šovā “Good Morning Britain” vadītājam Pīrsam Morganam. Kempbels pasmējies un pateicis, ka vienīgais iemels, kāpēc petīcija ieguvusi tik daudz parakstu, esot tas, ka Morgans to parakstījis “40 reižu”.

Pīrss Morgans ar sievu Sēliju Voldenu

gallery icon
14

Kempbels ir pazīstams ar savu progresīvo politiku, kas bieži ir pretrunā ar citur telekanālā “Nine Network” paustajiem uzskatiem. Pirms divām nedēļām viņš ēterā aizstāvēja Saseksas hercogus, kritizējot reportieri, kas atļāvās teikt, ka princis Harijs “sūkstās” par savu priviliģēto audzināšanu. Žurnāliste Natālija Oliveri teica: “Kauns, ka prinča Harija sūkstīšanās aizēno ļoti daudz ko šajā dokumentālajā filmā.”

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon
20

Deivids Kembpels nevilcinājās paust savu viedokli. “Vai viņš sūkstās?” – pārjautāja TV žurnālists, uz ko Oliveri atbildēja “Cilvēki saka, ka viņš sūkstās, un tāpēc viņu tagad mudina atteikties no sava titula.”

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27

“Viņš izstāsta savu stāstu. Es tajā nesaskatu sūkstīšanos,” atbildēja Kempbels. Oliveri turpināja aizstāvēt savu pozīciju, norādot: “Cilvēki tagad aicina atņemt viņam titulu. Ja jūs sūdzaties par “dzīvošanu zoodārzā” un “ieslodzījumu” monarhijā, tad atsakieties no titula. To tagad saka cilvēki.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Aizvadītajā mēnesī Deivids Kempbels nosauca Hariju par “varoni” pēc tam, kad princis bija sniedzis interviju podkāstā “Armchair Experts”, kurā runāja par garīgo veselību un vainoja tēvu princi Čārlzu “ģenētiskās sāpēs”, kuras viņš negribētu nodot tālāk saviem bērniem.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Pēc tam “Today Extra” vadītājs paziņoja, ka ir “Hariju atbalstošs”, jo hercoga nesenie publiskie izteikumi rosinājuši globālas diskusijas par garīgās veselības tēmu.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Kempbels pat izteicās, ka Harijs ir vienīgais no britu karaliskās ģimenes, kurš viņam no sirds patīk.

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5