foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - ģimenes filma par suņa piedzīvojumiem un atzīti seriāli
Kadrs no filmas "Suņa ceļš mājup".
TV
2021. gada 1. jūnijs, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - ģimenes filma par suņa piedzīvojumiem un atzīti seriāli

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet filmu visai ģimenei "Suņa ceļš mājup", seriālus "Singapūras tvēriens" un "Ārstēšana"

Suņa ceļš mājup

Ko iesākt sunim, kuru no mīļotā saimnieka šķir simtiem kilometru?

Bella zina: viņa atradīs ceļu uz mājām, lai ko tas prasītu! Bellas mājupceļš būs neticamu piedzīvojumu, briesmu un pārsteidzošu atklājumu pilns. "Suņa ceļš mājup" ("A Dog’s Way Home")  ir sirsnīga filma visai ģimenei, ko pēc Viljama Brūsa Kemerona grāmatas motīviem režisējis Čārlzs Mārtins Smits. Bellas balsi ierunājusi aktrise Braisa Dalasa Hovarda.

Sirsnīgo, aizraujošo un piedzīvojumiem bagāto filmu "Suņa ceļš" mājup skatieties "Tet+ Kino".

Mīla un karš

Seriāls "Singapūras tvēriens" ("The Singapore Grip") ļauj mums ieskatīties eksotiskajā Singapūrā pagājušā gadsimta četrdesmitajos gados.

Patriarhs Volters Blekets ir bagāts un privileģēts. Viņa plāni izvērst savu biznesu tiek apdraudēti, kad dzimst aizliegta mīlestība un cenšas iebrukt japāņi. Sešu sēriju drāma radīta pēc tāda paša nosaukuma 1978. gada romāna motīviem, un Singapūras tvēriens cenšas ar melno humoru atrādīt gan kara šausmas, gan ģimenes problēmas.

Seriālu meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli".

Daktere un viņas pacienti

Ar ceturto sezonu atgriežas "Emmy" godalgotais drāmas seriāls "Ārstēšana" ("In Treatment").

Seriāls skatītājus aizved uz mūsdienu Losandželosu. Ļoti aizņemtajai dakterei Brūkai klientu vidū ir trīs ļoti atšķirīgi un sarežģīti pacienti, kuriem nepieciešama palīdzība saistībā ar sabiedrībā pašlaik aktuālām problēmām. Jautājumi par globālo pandēmiju un nesenajām nozīmīgajām sociālajām un kultūras pārmaiņas ir fons darbam, ko Brūka veic. Paralēli tam viņa cīnās arī ar sarežģījumiem savā personīgajā dzīvē. Vērīgās un iejūtīgās doktores Brūkas Teilores lomā ir Uzo Aduba.

Seriālu skatiet "Tet+ Filmas un seriāli".