foto: no "Instagram"
Šķirtais miljonāru Zuzānu pāris kopā nosvin pazīšanās 40. gadadienu
"Četrdesmit kā pazīstami!" sociālās saziņas tīklā "Instagram" foto, kurā redzams, ar Dinu saskandinot glāzes, parakstījis Jānis Zuzāns.
Slavenības
2021. gada 31. maijs, 10:22

Šķirtais miljonāru Zuzānu pāris kopā nosvin pazīšanās 40. gadadienu

Jauns.lv

Mākslas kolekcionārs, mecenāts un azartspēļu magnāts Jānis Zuzāns un viņa sieva Dina, kas šomēnes paziņoja, ka nolēmuši tālāk iet katrs savu ceļu, kopā atzīmējuši savas iepazīšanās jubileju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Četrdesmit kā pazīstami!" sociālās saziņas tīklā "Instagram" foto, kurā redzams, ar Dinu saskandinot glāzes, parakstījis Jānis Zuzāns.

Kā jau vēstīts, Zuzāni savā paziņojumā par šķiršanos pauda: "Ceram, ka šis lēmums mums abiem kļūs par pamatu draudzīgām attiecībām nākotnē. Lūdzam cienīt mūsu privātumu. Plašāku komentāru nebūs."

Viens no Latvijas 100 bagātākajiem biznesmeņiem

2020. gadā Jānis Zuzāns bija iekļauts laikraksta "Dienas Bizness" veidotajā Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā, un pērn 20. septembrī svinīgi durvis vēra kādreizējās "Sapņu fabrikas" ēkā Lāčplēša ielā Zuzānu ģimenes izlolotais mākslas centrs "Zuzeum".

Rīgā atvērts jaunais mākslas centrs "Zuzeum"

Ar izstādi "Mēs dzīvosim. Mūsdienu māksla Zuzānu kolekcijā" šodien durvis vērs jaunais mākslas centrs Rīgā "Zuzeum".

gallery icon
77

Dina Zuzāne: “Viss mums ir uz pusēm. Kopīgs!”

“Man vienmēr primārais bijusi ģimene,” pērn intervijā žurnālam "Pastaiga" stāstīja Dina. “Jānis, uzsākot biznesu, kā no rīta agri izgāja, tā tikai naktī atgriezās. Es ar bērniem katru piektdienas vakaru braucu uz Ainažiem, vēl suns un kaķis mašīnā. Svētdienas vakarā atpakaļ. Un laiks bija diezgan traks, vēl bija rekets: dažreiz braucot jutu, ka mašīnai kāds seko. Vai tiešām sekoja, vai man tā tikai likās... Bet tāds tas laiks bija. Varbūt ar šodienas prātu es būtu citādi savu dzīvi kārtojusi, bet toreiz viss bija no nulles: bizness, bērni. Un kādam bija jāuzņemas rūpes par māju, bērniem, sadzīvi.”

“Mans raksturs ir tāds, ka esmu ļoti atbildīga. Varbūt pat pārāk. Iespējams, tas nāk no mūsu ģimenēm: gan mani, gan Jāņa vecāki to ieaudzinājuši. Esam tāda īsteni itāliska saime, kas ļoti turas kopā un cits citu atbalsta dažādos dzīves mirkļos – gan priecīgos, gan bēdīgos. Mūsu ir daudz – man ir arī brīnišķīga brāļa ģimene, ar kuru esam ļoti tuvi. Mums ar Jāni viss ir kopīgs – gan ģimene, gan bizness. Nevienu brīdi neesmu uzskatījusi, ka tas ir tikai Jāņa bizness. Vai ka nauda ir tikai viņa. Ne mirkli nešaubos – viss mums ir uz pusēm. Kopīgs,” piebilda Zuzāne.

"Firmas.lv" dati gan rāda, ka 2010. gadā Zuzānu pāris, kas apprecējās 1986. gada janvārī, noslēdzis laulības līgumu. “Katrs laulātais patur viņam pirms laulības piederējušo mantu, šīs laulības laikā uz katra laulātā vārda iegūto mantu, tajā skaitā dāvināto un citu mantu, kā arī turpmāk katrs laulātais šīs laulības laikā var patstāvīgi mantu iegūt uz sava vārda, lietot un ar to rīkoties neatkarīgi no otra laulātā,” tā rakstīts līgumā.

Zuzāns kopā ar austrieti Johanu Grafu ir patiesā labuma guvējs azartspēļu uzņēmumā "Alfor", kas pērn, piemēram, strādāja ar 36 miljonu eiro apgrozījumu un teju deviņu miljonu eiro lieliem zaudējumiem. Salīdzinājumam – pirms gada apgrozījums bija 80 miljoni eiro un bija 21,2 miljonu eiro liela peļņa.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās