Slavenības
2021. gada 26. maijs, 05:55

Megana Foksa iziet uz sarkanā paklāja kopā ar jauno draugu un tērpā, kas maz ko piesedz

Jauns.lv

Holivudas aktrise Megana Foksa (35) "Billboard" balvu ceremonijas vakarā uzvedās ļoti izaicinoši, turklāt vēl sadusmoja tautiešus ar savu visnotaļ vulgāro izskatu.

Megana Foksa ar draugu apmeklē “Billboard” balvu ceremoniju un “afterparty” ballīti

gallery icon

Savulaik par seksīgāko sievieti pasaulē dēvētā aktrise Megana Foksa aizvadītās nedēļas nogalē uz “Billboard” balvu ceremonijas vakaru ieradās, ļoti provokatīvi ģērbusies. Viņas melnā tērpa augšdaļa tik tikko piesedza aktrises kailās krūtis. Tā vien šķita, ka viens neveikls mirklis vai pagrieziens, un visu klātesošo acīm atklāsies pikants misēklis.

Savas slaidās kājas Megana bija piesegusi ar melnu caurspīdīgu audumu, zem kura bija labi saskatāma apakšveļa. Savu pikanto koptēlu Foksa bija papildinājusi ar siksniņkurpēm uz augstiem papēžiem.

Ar to pārsteigumi nebeidzās. Tik tikko, kā Megana Foksa bija uzkāpusi uz sarkanā paklāja kopā ar savu draugu Machine Gun Kelly jeb Kolsonu Beikeru, viņa tūlīt pat sāka skūpstīties ar jauno puisi. Kādā brīdī kaisle pārņēma aktrisi tik ļoti, ka Foksa ieķērās sava izredzētā biksēs un sagrāba viņu pavisam nepiedienīgā vietā.

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon

Skatītāju viedoklis par redzēto dalās. “Ak, mammīte pavisam satrakojusies”, “Braiens [Braiens Ostins Grīns – Meganas šķirtais vīrs un visu trīs dēlu tēvs] pavisam noteikti iebilstu pret kaut ko tādu”, “Draugi, es viņu gribu tagad un tūlīt”, “Iestājos fanu grupā ‘Mammīte Megana’”, - komentēja vieni. Savukārt citi nespēja slēpt savu šoku un sašutumu. “Kāds kauns”, “Vēl mazliet, un krūtis aizies pastaigāties”, “Un kāpēc ne pavisam kaila?” – šādus vārdus Meganai un viņas izvēlētajam apģērbam veltīja neapmierinātie fani.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon

Megana Foksa bērnus neierobežo

gallery icon