foto: Shutterstock/ Vida Press
Kādam vīrietim Paltrovas vagīnas smaržas sveces dedzināšana beigusies ar lielu izbīli; viņš iesūdzējis uzņēmumu tiesā
Aktrise Gvineta Paltrova
Trakā pasaule
2021. gada 20. maijs, 14:52

Kādam vīrietim Paltrovas vagīnas smaržas sveces dedzināšana beigusies ar lielu izbīli; viņš iesūdzējis uzņēmumu tiesā

Jauns.lv

Teksasas štata iedzīvotājs Kolbijs Vatsons iesūdzējis tiesā aktrises Gvinetas Paltrovas uzņēmumu "Goop", pieprasot atlīdzināt zaudējumus 5 miljonu apmērā pēc tam, kad, kā apgalvo vīrietis, uzņēmuma ražotā svece "Šī smaržo pēc manas vagīnas" uz viņa naktsgaldiņa uzsprāgusi, raksta "The Guardian".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vatsons apgalvo, ka sveci viņš dedzinājis apmēram trīs stundas, līdz tā pēkšņi "uzsprāgusi" un "aizdegusies ar spēcīgu liesmu". Uz naktsgaldiņa palikušas deguma pēdas, bet stikla burka, kurā svece atradusies, apdegusi un pārklājusies melna ar kvēpiem.

Par incidentā gūtiem ievainojumiem nav ziņots, bet Vatsona pārstāvji lūdz izmaksāt kompensāciju vīrietim un citiem, kuri "ne savas vainas dēļ nopirkuši bojātas un bīstamas vagīnas smaržas sveces".

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon
79

Uzņēmums "Goop" noraidījis prasību, nosaucot to par nenopietnu. Uzņēmums norāda, ka tirgū izplatīto sveču drošums ir pārbaudīts, izmantojot nozares standarta testēšanu.

Zināms, ka jau pagājušajā mēnesī ziņots par līdzīgu gadījumu. Kāda sieviete vārdā Džodija Tomsone Paltrovas vagīnas smaržas sveci laimējusi darba viktorīnā. Svece uzsprāgusi vien dažas minūtes pēc tam, kad viņa to nākamajā vakarā iedegusi. Liesmas izšāvušās pat pusmetru ārpus sveces burkas.

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon
8

"Liesmu dēļ mēs nevarējām tikt tai klāt, lai nopūstu. Mēs negribējām mest sveci ūdenī, baidoties visur izšļakstīt vasku. Par laimi, es sveci biju novietojusi uz betona virsmas, tur, kur reiz atradās kamīns," viņa tolaik stāstīja. Pēc aptuveni piecām minūtēm liesmas noplakušas.

Toreiz ar sievieti sazinājusies "Goop" pārstāve, kas piedāvāja viņai bezmaksas produkciju.

Zināms, ka Holivudas zvaigzne un uzņēmēja Gvineta Paltrova sveci, kas smaržojot kā viņas vagīna, tirdzniecībā izlaida pērnā gada sākumā. Vēlāk viņa paziņoja par jaunu produktu - sveci, kas smaržo kā viņas orgasms.

Kā saka Paltrova, idejā par šādu sveču radīšanu ir kas "pankrocisks un feministisks". Viena svece maksā ap 70 eiro.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās