Slavenības
2021. gada 19. maijs, 16:06

Princese Beatrise gaida pirmo bērnu

Jauns.lv

Britu karaliskā ģimene paziņojusi priecīgu vēsti – princese Beatrise ar vīru Edoardo Mapelli Moci ir sava pirmā bērna gaidībās.

Princeses Beatrises un viņas vīra Edoardo pārstāvis sniedzis publisku paziņojumu: “Viņas karaliskā augstība princese Beatrise un Edoardo Mapelli Moci kungs ir ļoti priecīgi paziņot, ka šā gada rudenī gaida piedzimstam bērnu.”

“Karaliene ir jau informēta un abas ģimenes ir saviļņotas par šiem jaunumiem.”

Princese Beatrise un Edoardo Mapelli Moci kāzu dienā 2020. gada 17. jūlijā

gallery icon

Prinča Endrū un Jorkas hercogienes Sāras Fērgusones vecākā meita Beatrise un Edoardo salaulājās pērn klusā ceremonijā Vindzorā. Koronavīrusa pandēmijas dēļ maijā plānotās greznās karaliskās kāzas bija jāatceļ.

Princese Beatrise ar draugu Edoardo Mapelli Moci

gallery icon

Beatrise un Edoardo viens otru pazina krietni pirms romantisko attiecību uzsākšanas 2018. gadā. Pāris saderinājās 2019. gada septembrī.

Edoardo jau ir tēvs dēlam Kristoferam, kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējās attiecībās ar Daru Huangu.

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci ir nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs. Viņš ir šķirtenis un divus gadus veca dēla tēvs.

gallery icon

Gaidāmais mazulis būs karalienes Elizabetes II 12. mazmazbērns, viņš sekos prinča Harija un Meganas Mārklas otrajam bērnam, kuram pasaulē jānāk šovasar.

Princese Beatrise absolvē koledžu

gallery icon

Beatrises pirmdzimtais būs otrais mazbērns viņas vecākiem Jorkas hercogam un hercogienei. Šā gada februārī pirmo reizi par māmiņu kļuva Beatrises jaunākā māsa princesei Eiženija. Kopā ar vīru Džeku Brūksbenku viņi sagaidīja pasaulē dēliņu Augustu.

Mazā puisēna otrais vārds ir Filips, kas dots par godu viņa vecvectēvam Edinburgas hercogam princim Filipam, kurš ārstējās slimnīcā, kad pasaulē nāca Eiženijas dēls.

Runā, ka Beatrises ziņa par gaidāmo ģimenes pieaugumu spējusi iepriecināt karalieni, kura šā gada 9. aprīlī kļuva par atraitni, zaudējot vīru, ar kuru laulībā bija nodzīvojusi 73 gadus.

Elizabete II un Edinburgas hercogs no kāzām līdz 73. gadadienai

gallery icon

Karaliene Elizabete II atvadās no ilggadējā dzīvesbiedra prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon