Slavenības
2021. gada 14. maijs, 06:18

Valdis un Alise Škutāni pārdod savu ģimenes māju

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējais Latvijas sporta deju čempions, TV šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieks Valdis Škutāns ar sievu pasākumu organizatori Alisi Kolosovu-Škutāni izlēmuši pārdot skaisto privātmāju Babītē, kur pirms dažiem gadiem uzsāka savu ģimenes dzīvi.

“Pārdodam savu skaistumu,” pie māklerkompānijas sludinājuma soctīklā "Facebook" vēsta Škutāna sieva Alise, kas mājokli Mežārēs, Babītes pagastā, bija veidojusi pēc savas gaumes, Bali stilā.

Īpašuma pārdošanas sludinājumā teikts, ka mājā ir trīs guļamistabas, trīs vannasistabas, koka terase, ar malku kurināms kamīns, plaši panorāmas logi. Dzīvojamā platība mājā ir 168 kvadrātmetri, un ir arī gana plašs – 1272 kvadrātmetru liels – pagalms. Īpašuma pārdošanas cena noteikta 270 tūkstoši eiro. Kā priekšrocība minēts ērti sasniedzamais Rīgas centrs un lidosta, kā arī Jūrmala esot vien 15 minūšu velobrauciena attālumā.

Dejotāju pāris Alise un Valdis gredzenus mija 2015. gada vasarā – pēc vairāk nekā trīs gadu kopābūšanas slepus apprecējās Maltā. Tikai divu liecinieku klātbūtnē, bet pāra ģimene un tuvākie draugi par laulībām uzzināja pēc notikuma. Lēmumu par mazām, intīmām kāzām ārpus Latvijas viņi pieņēmuši, jo vairāk par visu šajā dienā Alise, kas regulāri rīko svinības un kāzas citiem, vēlējusies nejusties kā darbā. Ģimenes dzīvi Škutāns un Kolosova vadīja izsmalcinātā privātmājā Babītē, ko jaunā ģimene iegādājusies kopīgi.

Sporta deju dejotājs Valdis Škutāns kopš 2017. gada nogales pilda Salaspils kultūras nama direktora amata pienākumus, bet viņa sieva nodarbojas ar kāzu un citu pasākumu rīkošanu – Alise ir SIA "Alise Kolosova Event Planning" īpašniece.

Valda Škutāna un viņa sievas Alises iespaidi Maldivu salās

gallery icon
10

Kā zināms, Covid-19 pandēmijas apkarošanas nolūkā jau ilgāk nekā gadu Latvijas kultūrdzīve ir faktiski paralizēta un noteikti stingri pulcēšanās ierobežojumi. Līdz ar to profesionālajā jomā viegli neklājas ne Valdim, ne Alisei.

Valdis Škutāns sarunā ar Dāvidu

Salaspils kultūras dzīves vadītājs Valdis Škutāns sarunā ar modes mākslinieku Dāvidu 2019. gada maijā.

gallery icon
21

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!