Slavenības
2021. gada 8. maijs, 05:32

Princis Čārlzs ignorējis Meganu, apsveicot viņas dēlu dzimšanas dienā. Briest skandāls

Jauns.lv

Velsas princis Čārlzs ar sievu Kornvolas hercogieni Kamillu ar sociālo tīklu palīdzību apsveica savu mazdēlu Ārčiju Mauntbatenu-Vindzoru dzimšanas dienā. Taču sveicienam pievienotajā fotogrāfijā nekur nebija redzama mazdēla mamma Saseksas hercogiene Megana. Princis tīši viņu ignorējis, ir pārliecināti fani.

Princis Čārlzs savos oficiālajos kontos vietnēs “Instagram” un “Twitter” publiski sveicis savu mazdēlu otrajā dzimšanas dienā. Taču klāt pievienotajā fotogrāfijā ir redzams tikai viņš, dēls princis Harijs un mazais jubilārs Ārčijs. Megana fotogrāfijā redzama nav. Saseksas hercogu pāra fani uzskata, ka šāda ignorance ir absolūti nepieņemama.

“Rupji! Viņam ir arī mamma!”, “Es redzu, ka Meganu joprojām izgriež no karaliskās ģimenes fotogrāfijām”, “Vai tiešām šī ir vienīgā Ārčija fotogrāfija, kāda jums ir?” – neizpratnē ir fani.

Jāatzīmē, ka šis kadrs patiešām ir viens no retajiem, kurā princis Čārlzs redzams kopā ar dēlu Hariju un mazdēlu Ārčiju, taču bez Meganas līdzās.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Vairāki prinča Čārlza sociālo tīklu sekotāji izvirzījuši teoriju, ka, uzņemot šo kadru, fotogrāfa uzdevums bijis parādīt trīs paaudžu nepārtrauktību – no vectēva līdz dēlam un mazdēlam.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Tieši šī iemesla dēļ fotogrāfijā nav redzama arī Velsas prinča sieva Kamilla. “Šī ir brīnišķīga fotogrāfija, kurā redzami trīs paaudžu vīrieši. Man ir līdzīga fotogrāfija ar trīs paaudzēm pa sieviešu līniju: ar manu meitu, mani un manu mammu. Turklāt, arī mana fotogrāfija ir melnbalta”, “Skaista fotogrāfija par paaudžu nepārtrauktību. Vectēvs. Tētis. Dēls. Daudz laimes dzimšanas dienā, Ārčij,” – raksta citi fani, kam nešķiet, ka attēls jelkādā veidā aizvainotu Meganu.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Karaliene Elizabete II dzimšanas dienas sveicienam bija izvēlējusies vienu no oficiālās fotosesijas attēliem, kad Megana un Harijs ar dēlu pozēja Vindzorā pāris dienu pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē.

Savukārt Kembridži devuši priekšroku Ārčija kristību fotogrāfijai, kas papildināja viņu sveicienu mazajam jubilāram.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12