foto: Ekrānuzņēmums
Konflikts Gulbenē turpinās - bijušie "Avotiņu" saimnieki apsūdz šovu zvaigzni Magoni skapja, saldētavas un malkas piesavināšanā
Magone atkal skandāla vidū!
TV
2021. gada 6. maijs, 12:41

Konflikts Gulbenē turpinās - bijušie "Avotiņu" saimnieki apsūdz šovu zvaigzni Magoni skapja, saldētavas un malkas piesavināšanā

Jauns.lv

Skaļās nesaskaņas TV šovu zvaigznes Magones Šutovienes un viņas Gulbenes mājas bijušo saimnieku starpā savulaik raisīja plašu rezonansi sabiedrībā - bija gan konflikts par mantas sadali, gan arī "Avotiņu" sētas izdemolēšana. Izrādās, konflikts nebūt nav galā.

Kā tika ziņots, savulaik bijušie saimnieki nelūgti ieradušies “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes pagalmā, aiz sevis atstājot īstus posta darbus - nolauzuši eglītēm galotnes un ar motorzāģi patvaļīgi zāģējuši kokus. Tos viņi paši esot stādījuši un nav vēlējušies jaunajai ģimenei kokus atstāt.

Tiesa, abām strīdus pusēm ir pavisam atšķirīgs skatījums uz notikušo – Magone saka, ka saimnieki savas mantas paši nav laikus savākuši no pārdotā īpašuma, turpretim pretējā puse pastāv uz to, ka Šutovi esot tās piesavinājušies un vairs neatdodot. Tāpēc kanāla "360TV" šova “Miers un kaimiņš” komanda pēc Magones Šutovienes lūguma ir gatavi reizi pa visam reizēm noskaidrot konflikta lietas būtību un rast risinājumu.

Daudz nedomājot, juriste Ieva Brante un TV šovu veterāns Uldis Grīnbergs ceturtdienas, 6. maija sērijā, dosies uz Gulbenes pusi, lai satiktu gan Magoni, gan bijušos “Avotiņu” saimniekus – Ligitu un Modri. Ligita stāstīs, cik bijusi laba pret Magones ģimeni, bet pretī saņēmusi ļaunu. Magone negribot atdot Ligitas mantas, kas palikušas pārdotajā mājā.

“Miers un kaimiņš” vadītājus gan samulsina fakts, ka Ligita tā īsti nevar nosaukt, tieši kuras mantas viņa gribētu atgūt. Pēc vairākkārtējiem jautājumiem sieviete atzīst, ka vismaz vecmāmiņas lietas, kuras atrodas bēniņos un kurām ir vēsturiska vērtība, tās varētu nodot muzejam.

Savukārt Ligitas civilvīrs Modris gan uzreiz gatavs uzskaitīt lietas, kuras Šutovu ģimene esot piesavinājusies. “Tur man ir trīs trimeri, lielais skapis, kuru es kādreiz uz nomaksu ņēmu, sekcija, zirgu pļaujmašīna, saldētava un traktors. Brusas un malka arī visa palika, jo viņa ar viltību ienāca – nebija viņa par to māju vēl samaksājusi. Viņa ātrāk atbrauca ar visu savu vienu salauzto gultu un savām lupatām – viss, viņiem vairāk nekā nebija,” “Miers un kaimiņš” komandai atklāj Modris un ar rūgtumu atklāj – Šutovi viņiem esot solījuši iespēju jebkurā laikā atbraukt pēc mantām, taču Žanim tās esot iepatikušās un viņš bijušos saimniekus vairs nav laiduši īpašumā.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
41

Risinot tālāk trillera cienīgos notikumus, Ieva un Uldis satiksies arī ar pašu Magoni, kura pastāsta - mantas, kuras palikušas mājā ilgstoši nevienu nav interesējušas, līdz pienācis līguma beigu termiņš, kad tās būtu jāpaņem. Turklāt Ligita ļoti bieži ieradusies ciemos jau pārdotajā mājā un pat vēlējusies tur nakšņot. Kādi  negaidīti “zemūdens akmeņi” vēl atklāsies šajā stāsta? Kāds būs Ievas Brantes un Ulda Grīnberga piedāvātais konflikta risinājums? Uzzini ceturtdien, 6. maijā plkst. 21:00, kanāla 360TV dokumentāli izklaidējošā šovā "Miers un kaimiņš".