foto: no "Instagram"
Ļaudis satraucas - vai Kiviču pāra suns nonācis dzīvnieku patversmē?
Čipsis vēl maziņš.
Trakā pasaule
2021. gada 22. aprīlis, 12:47

Ļaudis satraucas - vai Kiviču pāra suns nonācis dzīvnieku patversmē?

Jauns.lv

Mazo dzīvnieku patversme Jelgavā sociālās saziņas tīklā "Facebook" ievietojusi ziņu, kurā atklāj, ka pie viņiem nonācis pieklīdis sunītis, vārdā Čipsis. Un bažīgi interneta komentētāji norāda - šis taksis ir līdzīgs tam sunim, ko savulaik pieņēma skandalozais Kiviču pāris.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andra, Lienes un Čipša Kiviča dzīves ainiņas 2020. gada pavasarī

Andra, Lienes un Čipša Kiviča dzīves ainiņas 2020. gada pavasarī.

gallery icon
28

"Jaunpienācējs - jaunais takšu puisis nācis no Jaunolaines Smilšu ielas - pieklīdis 21.aprīļa vakarā. Čipsis ( tāds ir vārdiņš:)) ir reģistrēts, bet acīmredzot saimnieks nav bijis sazvanāms, rezultātā suns ir pie mums. Gaidām saimnieku ar dokumentiem," tā vēstīts Mazo dzīvnieku patversmes vēstījumā.

Tagad šis ieraksts papildināts ar tekstu, ka suns jau nonācis mājās un nav ""tas suns" un nepieder "tam pārītim"".

Iepriekš zem šī ieraksta ļaudis pauda viedokli, ka šis pieklīdušais takšu puisis varētu būt muzikanta Andra Kiviča un viņa sievas Lienes suns, kam taču arī tika dots vārds Čipsis. Mazo sunēnu Kiviči pieņēma vēl pirms abu mazuļa - meitas Mias - nākšanas pasaulē, izveidoja tam pat "Instagram" kontu. Čipsis vīdēja arī dažās Kiviča feisbuka tiešraidēs, taču beidzamajā laikā tajās manāms vairs nebija. Tie, kas internetā seko līdzi Kivičpāra dzīves jaunumiem, atminas, ka pārim jau ir vaicāts, kur tad Čipsis palicis, bet tādas konkrētas atbildes neesot bijis.

Kā redzams "Instagram", pēdējais ieraksts kontā "Taksēns Čipsis Kivičs" veikts pirms 39 nedēļām... Tagad, kad skaidrs, ka Jelgavā pieklīdušais Čipsis tomēr nav Kiviču Čipsis, jautājums tomēr paliek aktuāls - kur tad īsti Čipsis ir un kāpēc vairs netiek fotografēts?