Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon
16
Slavenības
2020. gada 22. maijs, 10:39

Kiviču pāris savam jaunajam mīlulim izdomājis vārdu un jau izveidojis arī "Instagram" kontu

Jauns.lv

Laulātajam Kiviču pārim - muzikantam Andrim un māksliniecei Lienei - enerģijas, gaidot pirmā kopīgā mazuļa nākšanu pasaulē, netrūkst. Andris ierakstījis albumu, rīko tiešraides koncertus, un nu abi nolēmuši, ka viņiem būs arī pietiekami daudz laika, lai parūpētos par kucēnu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sociālajos tīklos Kivičs informējis, ka vien dažas nedēļas vecajam taksēnam, ko pāris paņēmis aprūpē, izdomāts vārds - viņu četrkājaino mīluli sauks par Čipsi Kiviču. Un dzīvnieciņam jau ir izveidots arī savs konts "Instagram".

Tā nu Kivičiem soctīklos būs jāpavada vēl vairāk laika. Aktīvi viņi ir paši savos kontos, tagad būs jāievieto ieraksti arī kucēna profilā, un, protams, vakaros jārīko "Facebook" tiešraides koncerti, kuros Kivičs pelna, pieņemot dziesmu un sveicienu pasūtījumus. Galu galā abiem, visticamāk, saviem bijušajiem laulātajiem draugiem jāmaksā uzturlīdzekļi par kopīgajām atvasēm. Lienei ir trīs meitas, dzimušas laulībā ar Ārenu Skulmi, kas jau iepriekš bija vērsies ar iesniegumu bāriņtiesā. Savukārt Andrim ir dēls Kristofers, dzimis attiecībās ar Danu Dombrovsku, kā arī divas meitas, ko audzina viņa trešā sieva Madara. Bet nu Andris un Liene, kas gada sākumā kļuva par vīru un sievu, gaida savu pirmo kopīgo mazuli.

Andra Kiviča koncerts Valentīndienā

2019. gada 14. februārī izklaides vietā "Paldies latiņam" koncertu sniedza mūziķis Andris Kivičs.

gallery icon
119

Un, gaidot mazuļa nākšanu pasaulē, Kivičpārim tagad ir jaunas rūpes - jāaudzina mazais Čipsis, kura dzīves mirkļiem būs iespējams sekot "Instagram" kontā "cipsiskivics". Pagaidām tur ir vien divi ieraksti, un kontam ir 248 sekotāji. "Esmu dzimis Vidzemē, bet tagad - rīdzinieks. Garšo gardumi junioriem, un patīk nosnausties uz saimnieka vēdera," tā tiek raksturots Taksēns Čipsis Kivičs.