foto: Ekrānuzņēmums
Katrīnei Saulietei nelāgs pārsteigums - meita notērējusi 200 eiro par interneta spēlītēm
TV
2021. gada 21. aprīlis, 06:36

Katrīnei Saulietei nelāgs pārsteigums - meita notērējusi 200 eiro par interneta spēlītēm

Jauns.lv

Populārā uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete, kura savu dzīvi izrāda "360TV" realitātes seriālā "Ģimene burkā", piedzīvojusi nelāgus mirkļus. Meita Kortnija, kura šobrīd mācās otrajā klasē, ne tikai iekavējusi attālinātās mācības – kavē tiešaistes stundas un sakrājusi pamatīgus "mīnusus”"par laikus nenodotiem darbiem –, bet arī krietni patukšojusi mammas maciņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meita nejauši notērējusi 200 eiro par interneta spēlītēm, sarūpējot mammai pavisam nepatīkamu pārsteigumu.

“Mēs liksim telefonam limitus internetam. Un kāpēc tu spēlē tās spēles internetā, ja tev vēl ir limiti? Es likšu mazāk to limitu! Pārāk daudz tas limits tev ir! Es likšu visām interneta spēlītēm, jo pirmkārt, tu viņas spēlē visu laiku un, otrkārt, tu man pagājušajā nedēļā 200 eiro novilki nost ar spēlītēm. Tu ne tikai tērē naudu uz tām spēlītēm, bet arī kavē skolu.” ar meitu striktas pārrunas veiks Katrīne.

Influencere pamanījusi, ka aizdomīgi bieži pēdējā laikā sākuši nākt paziņojumi no bankas par “iTunes” veiktiem maksājumiem. Katrīne zina, ka pati abonējusi gan mūziku, gan iegādājusies papildus vietu failu izvietošanai un aplikāciju bilžu apstrādei, taču rēķini sākuši nākt pārāk bieži. Punktu pielicis brīdis, kad Katrīne vienā dienā saņēmusi pat četrus šādus maksājuma paziņojumus, kas rosinājis arī veikt detalizētāku situācijas noskaidrošanu.

“Saprotiet, īstenībā tā ir šausmīgi milzīga problēma – bērni un spēlītes,” saka Katrīnei, kura tik tiešām reiz esot nopirkusi no savas maksājuma kartes Kortnijai tik kāroto spēlīti, un meita naudu mammai atdevusi no savas krājkasītes. “Bet, beigu beigās tie kartes dati tur paliek. Un viņa vienkārši nezina, ka viņa pērk un tērē īsto naudu. Un viņa tikai – buy, buy, buy. Un mēs paskatījāmies – cik mums sanāca summiņa? 200 eiro par nedēļu,” šķendējas Katrīne un mudina arī citas ģimenes pievērst šim faktam īpašu uzmanību.

Katrīnes Saulietes gaitas skaistumkonkursā

gallery icon
33
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās