Slavenības
2021. gada 20. aprīlis, 06:32

Speciāliste, kas lasa pēc lūpām, atklāj, ko princis Harijs pēc bērēm pateicis brālim Viljamam

Jauns.lv

Pēc vairāk nekā gadu ilgas nesatikšanās prinči Harijs un Viljams sastapās vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs. Par spīti spriedzei, kas pēc Harija un Meganas intervijas tikai augusi augumā, brāļi redzēti pēc bēru ceremonijas sarunājamies. Eksperte, kas prot lasīt pēc lūpām, sniegusi komentāru, par ko gan prinči sarunājušies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Eksperte, kas prot lasīt pēc lūpām, norādījusi, ka pēc bēru ceremonijas princis Harijs pienācis brālim princim Viljamam un pateicis, ka viss noritējis tā, kā vectēvs “būtu vēlējies”.

Tuvākie Vindzoras pilī atvadās no prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon
80

Pēc mēnešiem ilgām runām par princeses Diānas dēlu nesaskaņām abi brāļi aci pret aci sastapās sava vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs aizvadītajā sestdienā, 17. aprīlī.

Dodoties uz Svētā Džordža kapelu Vindzorā, bēru procesijā starp abiem brāļiem soļoja brālēns, princeses Annas dēls Pīters Filips (tāda esot bijusi Viljama vēlēšanās), taču pēc ceremonijas kameras nofilmējušas abus brāļus sarunājamies. Spriedze abu attiecībās tobrīd nebija jaušama.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Runā, ka princis Viljams esot palūdzis, lai bēru procesijas laikā brālēns Pīters Filipss ietu starp viņu un brāli princi Hariju.

Kad prinči pēc kapelā notikušas ceremonijas noņēma sejas maskas, lasītāja pēc lūpām izdevumam “Daily Express” atklāj, ka Viljams savam brālim teicis: “[Ceremonija] bija lieliska, vai ne?”

Savukārt Harijs brālim atbildējis: “Tāda, kādu viņš būtu vēlējies.”

Ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa norāda, ka, esot kapelā, Saseksas hercogs “nervozējis”. Abi brāļi sēdēja viens otram pretī, bet Harijs tā arī ne reizi nepaskatījās brālim acīs. Visa viņa uzmanība bija vērsta uz vectētiņa zārku.

Kembridžas hercogiene Ketrīna Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
25

Taču, kad bēru ceremonija bija beigusies, Harijs ārā aprunājās ar brāli. Pēc ekspertes domām abu draudzīgā saruna neizskatījās uzspēlēta vai iepriekš iestudēta, lai parādītu pasaulei, ka viņi labi satiek.

Arī Harija svaine Kembridžas hercogiene Ketrīna izrādījusi savu laipnību, kad pēc ceremonijas visi mērojuši ceļu uz Vindzoras pili.

“Keita pagrieza galvu pret Hariju tādā leņķī, kas liecina par simpātijām, taču tad atkāpās, lai ļautu abiem brāļiem kopā doties prom,” norāda eksperte.

Karaliene Elizabete II atvadās no ilggadējā dzīvesbiedra prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon
17

Viņa apliecina, ka abu brāļu kontaktēšanās bijis “ļoti nozīmīgs brīdis”.

Runā, ka brāļi pēc bērēm kādu laiku Vindzorā pavadījuši kopā sarunās.

Izdevums “The Telegraph” informē, ka Harijs un Viljams Vindzoras pili pametuši tikai ap sešiem vakarā, kas ir vairāk nekā divas stundas pēc bēru ceremonijas beigām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Edinburgas hercoga bēres pirmo reizi pēc vairāk nekā gada klātienē apvienojusi Hariju ar brāli un visu karalisko ģimeni. Šī arīdzan ir pirmā reize, kad Harijs ieradies Lielbritānijā pēc bēdīgi slavenās viņa un sievas Meganas Mārklas intervijas Oprai Vinfrijai.

“Bēres ir samierināšanās laiks. Būsim godīgi, šo skatu daudzi vēlējās redzēt. Protmas, arī pati ģimene,” telekanālam ITV sniegtā intervijā norādījis Saseksas hercoga draugs Toms Bredbijs.

Abu prinču dialogs no malas izskatījies draudzīgs un labestīgs. Brāļi skatījušies viens otram acīs un sirsnīgi smaidījuši.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna ar vīru un vīrabrāli pēc bēru ceremonijas.

Runā, ka brāļu sirsnīgā saruna pēc bēru ceremonijas bijis hercogienes Ketrīnas nopelns. Ejot ārā no kapelas, Harijs uzrunājis svaini. Savukārt viņa gudri palēninājusi soli, lai abiem paspētu pievienoties arī Viljams. Pēc tam, kad brāļi jau bija uzsākuši sarunu, Ketrīna nemanāmi atkāpusies, ļaujot viņiem izrunāties.