foto: Publicitātes
"Izšķīrāmies ar smaidu," - Kaspars Saulietis atklāti par attiecībām ar bijušo sievu
Kaspars Saulietis sarunu šova "Kad viņas satiekas" studijā.
TV
2021. gada 30. marts, 10:22

"Izšķīrāmies ar smaidu," - Kaspars Saulietis atklāti par attiecībām ar bijušo sievu

Jauns.lv

Brīdī, kad attiecības nonākušas strupceļā un ir izmēģināts viss to glābšanai, nekas cits neatliek kā katram doties uz savu pusi. Taču arī izšķirties ir jāprot, un nav noslēpums, ka laulātajiem ne vienmēr izdodas saglabāt labas un cieņpilnas attiecības. Hokejistam Kasparam Saulietim un viņa bijušajai sievai Katrīnei Saulietei tas gan ir izdevies – abi, lai arī jau kādu laiku vairs nav kopā, turpina rūpēties par meitām un regulāri sazvanās, lai draudzīgi papļāpātu.

“Tas viss sen jau pāri. Tur ir viss kārtībā! Mēs komunicējam, un var teikt, ka esam kā biznesa partneri. Taču kā uz sievieti es tiešām vairs.. nav,” otrdienas vakarā viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, atklāti attiecības ar bijušo sievu Katrīni iezīmēs Kaspars.

Sauliešu ģimenes atpūta Turcijā

Hokejista Kaspara Saulieša, viņa sievas Katrīnes un pāra meitu Kerijas un Kortnijas atpūta Turcijā 2019. gada maijā.

gallery icon
7

Viņš neslēpj, ka tāda saskaņa, kā abiem ir šobrīd, izveidojusies vien ar laiku. Vaicāts, ja būtu iespēja, vai viņš attiecībās ar Katrīni darītu ko citādāk, Kaspars saka - abi ir izmēģinājuši visu, lai glābtu laulību, un tieši tāpēc neko mainīt nebūtu iespējams. “Es varu pateikt, kāpēc mēs nonācām līdz tam visam. Mēs mēģinājām saglābt, mēs devām viens otram laiku. Mēs sagājām, izšķīrāmies un beigās ar smaidu aizgājām un izšķīrāmies,” saka Kaspars un skaidro, ka tā tik tiešām ir laba sajūta - kad ir izmēģināts viss, lai attiecības glābtu. “Tev nav vairs nekādu iespēju pārdomāt – varbūt tomēr es kaut ko neesmu izdarījis. Vienkārši viss ir iziets, izdarīts. Viss."

foto: Publicitātes
Kaspars Saulietis sarunu šova "Kad viņas satiekas" studijā.

Tāpat sportists atklāj, ka šobrīd nopietnas attiecības nemeklējot: “Esmu tagad iegājis tajā darba un dzīves ritenī, un es tagad gribu paņemt to visu, ko varu paņemt. Savā ziņā, kad esi visam tam izgājis tik ilgi cauri, tās attiecības kaut kāds slogs tev ir.” Taču brīdī, kad “Kad viņas satiekas” dāmas vēlēsies zināt, vai Saulieša sirds ir brīva, vai gluži otrādi – aizņemta –, un viņa talanta cienītājām vairs nav nekādu cerību, Kaspars noslēpumaini izvairīsies no atbildes un ne bez humora sacīs: “Cerība ir vienmēr.”

Visu sarunu ar Kasparu Saulieti skaties otrdienas vakarā, “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas” – tajā netrūks vērtīgu un pikantu atziņu par seksuālo attiecību nozīmi un sportista privātās dzīves aizkulisēm.