foto: Vida Press
Neuzticīgās Holivudas zvaigznes - Švarcenegera, Afleka, Goldbergas, Kačera un citu slavenību krāpšanas stāsti
Eštona Kačera un par viņu 15 gadus vecākās Demijas Mūras laulība bija astoņus gadus ilga.
Slavenības
2021. gada 29. marts, 05:45

Neuzticīgās Holivudas zvaigznes - Švarcenegera, Afleka, Goldbergas, Kačera un citu slavenību krāpšanas stāsti

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Skumjā realitāte, kas slēpjas aiz naudas, villām, ceļojumiem un slavas, ir salauztas sirdis, ja iemīlas tajā, kurš nespēj pretoties pasaulīgās dzīves kārdinājumiem. Slavenības, kuras pastāvīgu attiecību vietā ir iecienījušas nenozīmīgas izklaides.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cena par izklaidēm

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70

Kamēr visa pasaule bija šokā par aktiera Arnolda Švarcenegera krāpšanas skandālu ar paša villas saimniecības vadītāju Mildredu Baenu (kam arī ir sekas – pusaudžu vecuma dēls kā paša kopija), izrādījās, tā nav vienīgā neuzticības epizode 25 gadu ilgajā laulībā.

Tā izaudzis Arnolda Švarcenegera dēls Džozefs Baena

gallery icon
20

Vairs nebija ko zaudēt, un Arnolds pats savā autobiogrāfijā ir atzinies arī afērā ar kolēģi Brigitu Nīlsenu. “Manuprāt, tā ir visstulbākā lieta, ko attiecību laikā esmu izdarījis,” secinājis aktieris.

Gandrīz kā ieradums

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons, apmeklējot 2012. gada Helovīna ballīti

gallery icon
4

Lai kā filmas "Krēsla" fani priecātos, ka galvenās lomas atveidotāji Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte arī reālajā dzīvē bija pāris, laime nebija ilga. Stjuarti 2012. gadā pieķēra sakaros ar režisoru Rūpertu Sandersu, kino attiecības tika izbeigtas, un pēc pāris gadiem arī citās attiecībās (ar draudzeni, franču mūziķi Soko) Kristena tika apvainota krāpšanā. Acīmredzot veci ieradumi nemirst tik ātri.

Attaisnojumi un attaisnojumi

Dženifera Gārnere ved Benu Afleku ārstēties no alkoholisma. 2018. gads

Aktrise Dženifera Gārnere ved savu bijušo - Benu Afleku - ārstēties no alkoholisma.

gallery icon
12

Kad atklājās, ka aktieris Bens Afleks sievu aktrisi Dženiferu Gārneri esot krāpis ar auklīti, laulība piedzīvoja krahu. Baumām aizēnotas arī viņa nākamās attiecības ar producenti Lindsiju Šokusu – ka abu romāns esot sācies vairākus mēnešus pirms laulības šķiršanas –, un argumentiem, ka “viņai nav nekādas saistības ar mūsu lēmumu šķirties”, šobrīd ir visai grūti noticēt. Bet nu arī šīs attiecības jau ir vēsture.

Tā vienkārši notiek

foto: AFP/Scanpix
Vūpija Goldberga.

Viena no drosmīgākajām slavenībām ir izrādījusies aktrise Vūpija Goldberga, kas pati ir atzinusies: “Esmu krāpusi kādas piecas vai sešas reizes... Jā, es vazājos apkārt, kamēr biju precējusies. Arī es esmu pieļāvusi kļūdas, dažkārt tā notiek.”

Rekordists

Policisti aiztur golferi Taigeru Vudsu

gallery icon
8

Par rezultatīvāko krāpnieku var kronēt profesionālo golfa spēlētāju Taigeru Vudsu. 2009. gadā atklājot vienu krāpšanas epizodi ar Reičelu Uhitelu, kā lavīna sekoja vēl daudzu sieviešu atklāsmes. Sešu gadu laulībā ar modeli Elīnu Nordenu sportists bija pamanījies viņu krāpt 120 reižu! Publiskā atzīšanās TV viņam bija gara, bet samērā kodolīga: “Es biju neuzticīgs. Man bija afēras. Es krāpu.”

Taigera mīļākās

gallery icon
11

Pavedējs Nikolsons

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Džeks Nikolsons ar dēlu Reimondu

Džeks Nikolsons ar dēlu Reimondu devies vērot savas iecienītās komandas „Lakers” spēli.

gallery icon
8

Par vienu no Holivudas mīlas stāstiem vienmēr tika uzskatīts aktieru pāris Džeks Nikolsons un Andželika Hjūstone. Tomēr viņas memuāri "Watch Me" pierādīja ko citu. Sieviete atklāja, ka 17 gadu attiecību laikā vīrietis esot viņu vairākkārt krāpis, bet attiecību beigas pienākušas tikai tad, kad Andželika atklāja, ka viņš ir tēvs kādas citas sievietes – aktrises Rebekas Brusārdas – bērnam.

Nelabojamais Ozijs

Ozijs Osborns pārvietojas ar spieķi. 2020. gads

gallery icon
5

Lai gan mūziķis Ozijs Osborns ar Šāronu Osborni ir precējies kopš 1982. gada, arī viņu laulību esot sašķobījusi vīra neuzticība. “Tā nebija tikai viena sieviete. Tās bija sešas – kāda krievu tautības tīneidžere, masiere Anglijā, masiere šeit, tad vēl mūsu pavāre... Viņam bija pa sievietei katrā valstī. Būtībā, ja esi sieviete un masē Ozija plecus vai pasniedz viņam ēdienu, lai Dievs tev stāv klāt!” sarkastiska bija sieva.

Ozijs Osborns parāda acis bez saulesbrillēm

gallery icon
6

Lai vai kā – pāris tika pāri neuzticībai un pat 2017. gadā vēlreiz atkārtoja savu laulības zvērestu. “Esmu pieļāvis lielu kļūdu. Bez Šāronas es neesmu nekas. Varu godīgi teikt, ka nekad nevienu citu, izņemot sievu, es neesmu mīlējis,” uz sabiedrības līdzjūtību cer Ozijs.

Zelts pelnos

Demija Mūra un Eštons Kačers

gallery icon
29

Divtūkstošajos gados par zelta pāri tika uzskatīti arī aktieri Eštons Kačers un Demija Mūra. Tam punktu pielika pāra 6. kāzu gadadiena, ko Eštons pavadīja viesnīcā ar pāris vietējām Sandjego meitenēm. Abi izšķīrās, un par lēmuma pareizumu 2015. gadā atgādināja aktieris Skots Īstvuds, paziņojot, ka tā neesot bijusi vienīgā neuzticības reize – Eštons Demiju esot krāpis arī ar viņa draudzeni.