foto: BACKGRID/ Vida Press
"Pirmā nakts bija briesmīga," - Rūperts Grints baidījies, ka meita pārstās elpot
Rūperts Grints ar meitu Vensdeju.
Slavenības
2021. gada 26. marts, 06:33

"Pirmā nakts bija briesmīga," - Rūperts Grints baidījies, ka meita pārstās elpot

Jauns.lv

Aizvadītajā gadā aktieris Rūperts Grints (32) kļuva par tēti savam pirmajam bērnam. Nesen “Harija Potera” filmu zvaigzne padalījies atmiņās par savas meitas pirmajām dzīves dienām.

Rūpertam Grinta un viņa draudzenei aktrisei Džordžijai Grūmai aizvadītā gada maijā piedzima burvīga meitenīte. Jaunie vecāki meitai deva vārdu Vensdeja, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē “trešdiena”.

foto: MJ Pictures / BACKGRID/Vida Pres/ Vida Press
Rūperts Grints ar draudzeni Džordžiju Grūmu un abu kopīgo meitu.

Tieši pateicoties meitas nākšanai pasaulē, Rūperts Grints visbeidzot ieviesa sev kontu sociālajos tīklos. Tur aktieris atzinās faniem, ka ir kļuvis par tēti un atklāja meitas vārdu. Pirmie jauno tēvu apsveica aktiera kolēģi no “Harija Potera” franšīzes laikiem, to skaitā Drako Malfoja lomas atveidotājs aktieris Toms Feltons. Kopš šī brīža Grinta fani var sekot līdzi sava elka privātās dzīves notikumiem sociālajos tīklos. Pavisam nesen Vensdeja nosvinējusi desmit mēnešu jubileju.

Sveicot meitu, mazais ekrāna burvis pastāstīja sekotājiem par meitas pirmajām dzīves dienām. Viņš atzinās, ka pirmajā naktī, kad mazulīte bijusi mājās, viņš juties briesmīgi. Vairāk par visu vēl nepieredzējušais tēvs baidījies, ka meitenīte varētu pārstāt elpot un nosmakt. Aktieri sācis mocīt bezmiegs, jo viņš pārdzīvojis, ka varētu zaudēt meitu. Intervijā žurnālam “Esquire” aktieris agrāk atzinies, ka nav spējis aizmigt, jo baidījies, ka bērnu varētu skart zīdaiņu pēkšņās nāves sindroms (ZPNS).

“Nevēlos ieslīgt detaļās, taču pirmā nakts bija briesmīga. Es nevarēju aizmigt, nepārtraukti pārbaudot, vai viņa miegā elpo. Es cīnījos ar savu miegu, baidoties, ka viņa var nomirt,” žurnālistiem atklājis Grints. Līdz ar meitas piedzimšanu aktieris piedzīvojis arī īstu “identitātes krīzi”. Viņš centies saprast, ko viņam vajadzētu izmainīt savā garderobē, lai izskatītos pēc īsta tēva.

Rūperts Grints ar draudzeni Džordžiju Grūmu

gallery icon

Daniels Redklifs, Emma Vatsone un Rūperts Grints gadu gaitā

gallery icon