Slavenības
2021. gada 26. marts, 05:31

Ekspertu viedoklis: pēc intervijas Meganai un Harijam būs grūti tikt Holivudas elitē

Jauns.lv

Karaļnama eksperte izteikusi minējumu, ka Meganas Mārklas un prinča Harija vēlme būt pieņemtiem Holivudas elites aprindās varētu būt apgrūtināta tieši Oprai Vinfrijai sniegtās intervijas dēļ.

Meganas Mārklas un prinča Harija atklāsmju pilnā intervija Oprai Vinfrijai varētu maksāt viņiem slavenību dzīvesveidu, pēc kā Saseksi alka, ir pārliecināta karaļnama eksperte un izdevuma “The Guardian” autore Barbara Ellena.

Princis Harijs ar draugiem Džo un Džilu Baideniem

gallery icon

Saseksas hercogs un hercogiene pērn iegādājās sev māju Kalifornijā, kur viņu kaimiņi ir pasaulē labi zināmi cilvēki no šovbiznesa aprindām. Eksperte uzskata, ka Meganas un Harija mērķis ir iefiltrēties Holivudas elites dzīvē, lai varētu saieties ar tādām ģimenēm kā Klūniji un Obamas. Taču nesenie izteikumi par karalisko ģimeni šīs izredzes, viņasprāt, ievērojami samazinot.

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon

Rakstot laikrakstam “The Guardian”, karaļnama eksperte Barbara Ellena negatīvi novērtējusi pāra izredzes tikt pieņemtiem Holivudas elites aprindās, jo viņi izvēlējušies nepareizu taktiku aiziešanai no karaliskās ģimenes.

foto: Kristin Callahan/ACE Pictures/Shutterstock/ Vida Press
Amala Klūnija, apmeklējot Meganas gaidāmā bērna pūriņa svētkus Ņujorkā 2019. gada feburārī.

Ellena raksta: “Ņemot vērā, kur Megana un princis Harijs vēlas nonākt, vai viņi nav pāršāvuši pār strīpu?”

“Ņemsim par piemēru: vai Mišela Obama jebkad ir apsēdusies uz TV studijas dīvāna, lai žēlotos par savu vīramāsu?”

foto: Mirrorpix / Vida Press
Baraks Obama un princis Harijs.

Turpretī Megana “intīmās sarunas” laikā runāja par Kembridžas hercogieni Ketrīnu, pasakot, ka svaine viņu pirms kāzām saraudinājusi. Tiesa, Megana tikai atspēkoja valodas, kas agrāk klīda, ka viņa esot saraudinājusi Ketrīnu, kas bijusi īpaši emocionāla pēc tikko pasaulē nākušā trešā bērna. Megana intervijā neizplūda detaļās par konfliktu, norādot, ka tas nebūtu korekti pret Ketrīnu. Viņa tikvien kā apliecināja, ka noticis pretējais sabiedrībā valdošajam uzskatam.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Megana un Harijs satiek Bejonsu un Jay-Z filmas "Karalis Lauva" pirmizrādes vakarā.

Savukārt Ellena uzskata, ka šāda publiska “žēlošanās” varētu radīt grūtības vēlāk būt pieņemtai zināmās aprindās. “Lai gan atzīts, ka šāda rīcība ir aizskaroša karaļnamam, tiek aizmirsts, ka tas ir arī pretrunā tam, kā uzvedas pasakaini bagātie, ļoti ietekmīgie un izsmalcinātās elites pārstāvji.”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Mehana un Bejonsa.

Eksperte atzīmē, ka Megana un Harijs vēlas draudzēties ar Džordžu un Amalu Klūnijiem, Bilu un Melindu Geitsiem, Bejonsu un Jay-Z, Baraku un Mišelu Obamām. Taču viņa norāda, ka šie cilvēki allaž ir ļoti diskrēti attiecībā uz savu privāto dzīvi, kuriem privātums ir noteikums numur viens.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē filmas “Karalis Lauva” pirmizrādi

gallery icon

Ellena uzskata, ka Saseksiem nāksies smagi piestrādāt, lai pierādītu, ka ir cienīgi būt vienā paziņu lokā ar pasaulē visvairāk cienītajām slavenībām.

foto: ddp images/AIex Todd / Avalon / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla sniedz interviju Oprai Vinfrijai.

Autore raksta, ka esot “maz ticams, ka viņi izjutīs patiesu radniecību” ar šīm A līmeņa slavenībām, kā arī norādīja, ka, viņasprāt, Saseksu pāris pagaidām “neiederas” šajā elitārajā lokā, pateicoties dzīves ceļam, kādu līdz šim izvēlējies.