Slavenības
2021. gada 24. marts, 15:35

Vannasistabā uz grīdas pasaulē nāk karalienes Elizabetes II desmitais mazmazbērns

Jauns.lv

Karalienes Elizabetes II mazmeita Zāra Tindala laidusi pasaulē savu trešo bērnu. Dēliņš piedzimis uz vannasistabas grīdas ģimenes mājās, paziņojis Zāras vīrs Maiks Tindals.

Tindalu pārstāvis priecīgo vēsti par sagaidīto ģimenes pieaugumu oficiāli apstiprinājis trešdien no rīta, atklājot, ka jaunie vecāki ilgi gaidītajam dēlam devuši vārdu Lūkass Filips Tindals. Bērns pasaulē nācis 3,7 kilogramus smags.

Karalienes Elizabetes II mazmeitas Zāras Tindalas ģimene

Zāra Tindala ir karalienes Elizabetes II meitas Annas meita. Viņa ir precējusies ar Maiku Tindalu un ģimenē audzina nepilnus trīs ...

gallery icon

Daloties ar priecīgajiem jaunumiem podkāstā “The Good, The Bad and The Rugby”, lepnais tēvs paziņojis: “Svētdiena bija vēl labāka, jo mūsu mājās ieradās mazs puisēns! Jā, brīnišķīgi, vakar sešos vakarā.”

Bijušais regbija spēlētājs atklājis, ka trešais mazulis atnācis tik ātri, ka viņi neesot paspējuši tikt līdz slimnīcai. Tindals paskaidrojis, ka sievai nācies bērnu laist pasaulē ģimenes mājas vannasistabā.

“Par laimi, Zārai ir draudzene Dollija. Viņa patiesībā ir daudz svarīgāka nekā es un saprot, kas notiek. Viņa bijusi līdzās visu trīs mūsu bērnu dzemdībās. Viņa bija pie mums un atzina, ka mēs nebūtu laicīgi nonākuši slimnīcā, tāpēc bija jāskrien uz [mājas] sporta zāli, jāpaņem paklājs, jāiekārtojas vannasistabā, jānoklāj dvieļi un jāatbalsta, jāatbalsta, jāatbalsta!”

Elizabetes mazmeitas Zāras Filipsas privātā un profesionālā dzīve

gallery icon

“Par laimi, vecmāte, kurai bija mūs jāsatiek slimnīcā, nebija pārāk tālu un brauca šurp. Viņa bija klāt, kad bijām ieņēmuši pozu un otra vecmāte ieradās, kad bija jau tikko parādījusies galviņa!”

Maiks pastāstījis, ka pēc tam, kad pārgriezta nabas saite un mazulis kādu laiku pagulējis mammai uz vēdera, viņš nonesis jaundzimušo dēlu uz pirmo stāvu, lai abi televīzijā mazliet paskatītos sportu.

Jautāts, kā viņa sieva jūtas pēc dzemdībām, Tindals atbildējis: “Teikšu to pašu, ko ikviens vīrietis: viņa bija cīnītāja, kā vienmēr. Viņas vienmēr tādas ir.” Maiks Tindals apliecinājis, ka sieva jūtas labi un jau nākamajā dienā viņš kopā ar Zāru un dēliņu izgājuši nelielā pastaigā.

Anglijas karalienes mazmeita apprecas ar regbistu

gallery icon

Bakingemas pils pārstāvis oficiālajā paziņojumā norāda, ka Viņas Majestāte karaliene un Edinburgas hercogs ir “priecīgi” par Maika un Zāras bērniņa piedzimšanu un “ar nepacietību gaida, kad apstākļi ļaus satikt viņu desmito mazmazbērnu”.

Lūkass ir 22. rindā uz Lielbritānijas troni, un viņam nebūs titulu. To nav arī Zāras vecākajām meitām, kā arī viņai pašai. Zāras Tindalas mamma – karalienes meita princese Anna –  izvēlējās, ka viņas bērniem nebūs titulu, lai viņi varētu dzīvot ikdienišķu dzīvi.

Princese Anna un Endrū Pārkers-Boulzs

gallery icon

Zāra (39) un Maiks (42) dzīvo princesei Annai piederošajā “Gatcombe” īpašumā Glosterā. Viņi ir vecāki arī divām meitām. Miai Greisai ir septiņi gadi, bet Lenai Elizabetei – divi.

2016. gada decembrī pāris ar skumjām vēstīja, ka grūtniecība, par kuru bija paziņojuši pirms mēneša, beigusies ar spontāno abortu un bērniņa zaudējumu.

Divus gadus vēlāk intervijā izdevumam “Sunday Times” Zāra atzinās, ka pārcietusi vēl otru spontāno abortu un tikai ar trešo grūtniecības iestāšanos viņai izdevies veiksmīgi iznēsāt bērniņu un sagaidīt pasaulē otro meitu Lenu.