foto: Ekrānuzņēmums
Dramatiski notikumi Magones ģimenē - šovu zvaigzne apsūdz vīru vardarbībā un izsauc policiju
“Mūsu attiecības ir sabojājušās un diezgan kritiskas. Žanis pat ir izteicis vēlmi šķirties,” pēdējos notikumus ģimenē komentē Magone.
TV
2021. gada 23. marts, 12:25

Dramatiski notikumi Magones ģimenē - šovu zvaigzne apsūdz vīru vardarbībā un izsauc policiju

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Beidzamajos mēnešos pamatīgi sašķobījušās Magones Šutovienes un viņas vīra Žaņa attiecības. Vēl trakāk, baidoties no greizsirdības pārņemtā lauleņa vardarbības, Magone pat izsaukusi policiju, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

"STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone vairākus mēnešus dzīvoja viena ar bērniem savos Avotiņos, jo vīrs bija devies peļņā uz ārzemēm. Kamēr Žanis Īrijā strādāja, Magone pie sevis uzņēma kādu dzejnieku no Liepājas, lai kopā pabeigtu Magones dzejas krājumu. Taču sveša vīrieša klātbūtne viņa mājās pamatīgi satracinājusi Žani, kurš, greizsirdības mākts, pat plāno šķirties no Magones.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
41

Pat meitu neapsveica dzimšanas dienā

“Beidzamās trīs nedēļās attiecības ir nekādas un nonākušas strupceļā,” tā saka Magone. Abi šajā laikā neesot normāli sazinājušies, ja par sazināšanos var uzskatīt lamas no Žaņa puses. Viņš Magoni saucis par staiguli, pārmetis, ka viņa Žaņa mājās gulējusi ar citu vīrieti, draudējis ar šķiršanos. “Žanim ieslēdzās šausmīga greizsirdība. Un uz to viņu vēl vairāk sakūdīja citi cilvēki, stāstot Žanim, ka dzejnieks pārvācās pie manis uz dzīvi, ka paliek te pavisam. Bija daži nepatīkami zvani no Īrijas, Žanis manī pat neklausījās, viņam par visu ir savs viedoklis, skanēja tikai apvainojumi, lamuvārdi, draudi. Apsolīja kļūt par manu ienaidnieku, pat atrakstīja īsziņu: “Es tevi radīju, es tevi iznīcināšu. Par to, ko tu ar mani izdarīji!”. Viņš pat neklausījās, ka man ar to dzejnieku nekas nav bijis,” žurnālam "Kas Jauns" stāsta Magone.

Viņa teic, ka visu šo laiku Žanis ģimenei nav sūtījis naudu, aizbildinoties, ka viņam nav konta, bet pēc tam arī pateicis, ka naudu Magonei nedošot, bet krāšot, lai būtu, par ko uzcelt sev māju. “Neko tev nedošu! Aizmirsti! Un bērnus paņemšu pie sevis. Tu viņus vairs nedabūsi! Pie tevis bērni nedzīvos!” – esot trakojis Žanis. “Biju ļoti aizvainota, sāpināta, arī dusmīga, ka es, pelnot ģimenei iztiku, tieku lamāta, regulēta, tirdīta, stumdīta, visi lemj manā vietā. Bezgala nogurusi esmu no tā. Visu mūžu ir kāda kontrole. Bija nokaitēta situācija, pat līdz šķiršanās robežai,” atzīst Magone.

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon
8

Emocionāli nokaitētas bijušas pēdējās sarunas, līdz Žanis vispār vairs nav ne zvanījis, ne atbildējis uz telefona zvaniem. Visvairāk Magonei kremt, ka Žanis pat neapsveica savu meitu Magnoliju Latviju dzimšanas dienā 25. februārī – viņai palika viens gads. “Meitiņa prasīja “papa, papa”, bet tētis tā arī neapsveica, nepiezvanīja. Kas, ir tik vecs, ka vairs neatceras, kad meita piedzimusi? Meita jau nav vainīga, ka vecāki nemāk sadzīvot. Protams, lai jau pelna, bet neatcerēties meitas dzimšanas dienu???” šokā ir Magone.

Plānoja ierasties maijā

Taču ar to viss nebeidzās – Žanis, kurš plānoja mājās atgriezties maijā, Magones "Avotiņos" ieradās pavisam nesen, pēkšņi, nevienu iepriekš nebrīdinot. “Visticamāk, cerēja pieķert mani ar kādu vīrieti,” spriež Magone, izstāstot, kā tas notika.

“Ieradās, samīļoja bērnus, bet mani ignorēja, pagāja man garām kā tukšai vietai. Saveda mums visiem pa dāvanai – bērniem rotaļlietas, man smaržas, īru cepuri. Pats skraidīja pa visām istabām, visus skapjus pārmeklēja, pagultes, kaktus. Kā filmās, domājot, ka man paslēpts kāds mīļākais. Sarunājāmies ļoti maz. Žanis aizgāja virtuvē, viens pie galda dzēra īru viskiju. Es aizgāju kopt lopus, bet viņš – gulēt. Kad atgriezos, pamodās meitiņa, paēdināju viņu. Virtuvē mazgāju rokas, kad no istabas izlēca Žanis, pārgrieztām acīm, sažmiegtiem zobiem. Nāca virsū, dūres savīkstījis, grūstīja un pavēlošā tonī bļāva, lai tagad izstāstu, kas te ir noticis, ko esmu ar bērniem izdarījusi, ka viņi tēvu vairs nepazīst!” atceras Magone.

Viņa pamanījās tikt līdz koridoram, kur paķēra drēbes un mobilo telefonu un metās bēgt uz meža pusi. Viņa sazvanījusi draudzeni, izstāstījusi situāciju, bet, redzot, ka Žanis skrien pakaļ, abas ar draudzeni izlēmušas, ka jāsauc policija. “Mani pārņēma bailes. Bērnībā no divu gadu vecuma redzēju, kā kaujas mani vecāki, esmu piedzīvojusi vardarbību, un loģiski, ka arī tagad šādā situācijā man ieslēdzās pašaizsardzība un muku prom. Prātā uzpeldēja visi pagātnes murgi, jau iztēlojos, kā arī Žanis mani sasitīs, ar mani izrēķināsies...” lēmumu izsaukt policija pamato Magone.

Kā situāciju skaidro Žanis un ar ko tracis beidzās patiesībā, skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!