foto: Publicitātes
Noskaties - klajā nācis triloģikas "Lielie Muļķi" noslēdzošās sezonas treileris
TV
2021. gada 23. marts, 09:59

Noskaties - klajā nācis triloģikas "Lielie Muļķi" noslēdzošās sezonas treileris

Jauns.lv

1. aprīlī pie "Tet+" skatītājiem nonāks triloģikas "LIelie Muļķi" noslēdzošā, trešā sezona. Kamēr vēl esam gaidās, ir iespēja noskatīties šīs sezonas nupat publiskoto jauno treileri.

Triloģikas "Lielie Muļķi" trešā sezona vēsta par pārmaiņām, kas norit mums visapkārt. Un vēl jo vairāk par tām, kas ir mūsos pašos. Ciema domes sastāvā ir nostiprinājies ģimenes bizness, taču arī šai cietajai struktūrai lemts sašūpoties. Vai tiešām viss aizies tik tālu, ka ilggadējais Lielo Muļķu mērs Alnis (Roberts Gobziņš) tiks gāzts no troņa, vai nākamais mērs varētu būt šiverīgāks un vairāk ieklausīsies iedzīvotājos?

Ilgas pēc mīlestības un degsme to sastapt vaigā ir ne viena vien seriāla varoņa vēlme. Ir labi, ja sirdī iedegtā mīlas liesma kvēlo un zied, bet kļūst sarežģīti, ja mīlas alkas atbalsojas konkurentu ciemā. Daudz jautājumu un kā to atrisināt? Seriāla galvenie varoņi – trīs labākie draugi Garais (Kristaps Strūbergs), Rainītis (Edgars Bāliņš) un Egīls (Pauls Iklāvs) ir saliedēti un atradīs izeju.

Lielo Muļķu prātus jaunajā sezonā vada arī vēlme uzzināt savus dzīves mērķus un tiekties pēc tiem. Vai Garais satiks savu meitu? Vai Rainītis atkal ienīdīs Mazos Muļķus? Vai Egīls būs spējīgs vēl lielākiem izaicinājumiem? Vai Keitija ir mainījusi savu imidžu Garā dēļ? Tie ir jautājumi, uz kuriem atbildes sniegs uzticamā Britu filmēšanas komanda, kurai jāpateicas, ka skatītāji var sekot līdzi spriedzes pilnajiem notikumiem Lielo Muļķu ciemā.

Ieskats seriāla "Lielie Muļķi" trešajā sezonā

Ieskats pašmāju dokumentālās satīras seriāla “Lielie Muļķi” trešajā sezonā.

gallery icon
36

Seriāls “Lielie Muļķi” uzņemts mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. "Tet Studio" piedāvāto seriālu veido režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenārija autore ir dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Seriāla “Lielie Muļķi” trešās sezonas piedzīvojumiem varēs sekot līdzi jau no 1. aprīļa "Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV". Turpat pieejamas arī abas iepriekšējās seriāla sezonas.

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija

2020. gada 10. jūnijā pasākumu norises vietā "Tu jau zini Kur” notika seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija.

gallery icon
95

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises.

gallery icon
117