Kristena Stjuarte joprojām nejūtas ērti augstpapēžu kurpēs. Novelk uz sarkanā paklāja. FOTO
Šī nav pirmā reize, kad Kristena Stjuarte saviesīgā pasākumā pēc iespējas ātrāk cenšas „tikt ārā” no augstpapēžu kurpēm, kurās viņa nejūtas komfortabli.
Slavenības
2015. gada 21. augusts, 05:47

Kristena Stjuarte joprojām nejūtas ērti augstpapēžu kurpēs. Novelk uz sarkanā paklāja. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Krēsla” zvaigzne Kristena Stjuarte (25) nejūtas ērti smalkās augstpapēžu kurpītēs. Ne reizi vien viņa saviesīgos pasākumos spicpurnu laiviņas nomainījusi pret ērtiem sporta apaviem vai pat gājusi basām kājām, kā nesen – apmeklējot filmas „American Ultra” pirmizrādi Losandželosā.

Aizvadītās otrdienas vakarā Kristena Stjuarte jau atkal devusi priekšroku ērtumam, ne stilam. Apmeklējot filmas „American Ultra” pirmizrādi, viņa turpat uz sarkanā paklāja novilka sev tik neērtās augstpapēžu kurpes un devās tālāk basām kājām, apavus nesot rokās.

Uz filmas pirmizrādi Kristena ieradās fliteriem rotātā mini tērpā, kas izcēla viņas slaidumu. Pasteļkrāsas ziediem rotāto melno kombinezonu darinājis zīmols „Zuhair Murad” un tas ir atrodams modes nama 2016. gada kolekcijā. Lieki teikt, ka šis kombinezons pagaidām vēl nav nopērkams.

Vakara sākumā aktrise pozēja uz sarkanā paklāja, tērpu papildinājusi ar pieskaņotām „Jimmy Choo” augstpapēžu kurpītēm. Jau tobrīd izskatījās, ka mis Stjuarte nejūtas šajos apavos pārāk komfortabli.

Pēc tam, kad Kristena Stjuarte bija beigusi pozēt fotogrāfiem, viņa noāva augstpapēžu kurpes un tālāk devās basām kājām. Uz filmai sekojošo „afterparty” pasākumu aktrise ieradās pavisam citā tērpā. Viņa bija nomainījusi arī savu smalko tērpu – tā vietā dodot priekšroku parastam baltam t-kreklam un piegulošiem džinsiem.

Kristena, kura ir zīmola „Chanel” reklāmas seja, reiz intervijā slavenību žurnālam „People” atzinusi, ka nesaprot, kāpēc sabiedrība tik ļoti satraucas, ka viņa glamūra vietā dod priekšroku ērtumam. „Dažu iemeslu dēļ tas kaitina cilvēkus, ja pēc sarkanā paklāja pasākuma pārģērbjos,” viņa atzina. „Ja šie cilvēki aizdomātos kaut divas sekundes, viņi saprastu: ‘Ak dievs, kāpēc gan man būtu jāuztraucas, ka šī meitene uzvilkusi sasodītas botas?’ Vai jūs patiešām esat nikni tāpēc, ka pēc stundas, kas nostaigāta augstpapēžu kurpēs, es uzvelku ko ērtāku? Man ļoti žēl, ka jūs apbēdināju, jūs dīvainais cilvēk!”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press