Slavenības
2021. gada 13. marts, 05:22

"Man ir viss, ko esmu vēlējusies!" - Kristīne Nevarauska jūtas laimīga, sasniegusi savus 40

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pirms desmit dienām Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska-Atkočūne atzīmēja apaļu jubileju. Viņa žurnālam "Kas Jauns" arī atklājusi savas sajūtas par četrdesmit gadu sliekšņa sasniegšanu.

Ņemot vērā esošos apstākļus, kad visiem jāievēro droši pulcēšanās noteikumi, plašākas svinības, protams, izpalikušas. Kristīne arī atzīst, ka pašai vairāk tīk doties uz ballītēm vai svinībām ārpus mājām nekā svētkus organizēt pašai. “Manu dzimšanas dienu atzīmējām šaurā ģimenes lokā. Kaut kā izspruku cauri sveikā, bez lielās viesu uzņemšanas,” pajoko aktrise. Taujāta par izjūtām, kādas piedzīvojusi, tuvojoties četrdesmitgadnieces vecumam, Kristīne domīgi atzīst: “Patiesībā nav bijis laika apcerēt šo vecumu. Visu laiku esmu nodarbināta, būdama kopā ar dēlu, kura esība man neļauj krist pārdomās par šī vecuma sasniegšanu.”

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna.

gallery icon
76

Viņa gan uzsver, ka savos četrdesmit jūtas labi: “Ko gan es varētu vēlēties? Man šajā vecumā ir viss, ko esmu gribējusi. Veselība, brīnišķīga ģimene un mans aktrises darbs,” nosaka skatuves māksliniece. Sapni par ģimeni – vīru un bērniem – aktrise loloja jau sen, vēl laikā, kad viņas mīļotais vīrietis bija aktieris Ģirts Ķesteris. Tolaik intervijās Kristīne neslēpa, ka profesionāli jūtas piepildīta, taču pietrūkst pamatīguma, nogruntēšanās privātajā dzīvē. “Vienīgais, ko gribētu vēl savā dzīvē īstenot, ir ģimene,” pirms vairākiem gadiem atzina aktrise, kura nu ir gan precēta sieva, gan mīloša māmiņa.

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns "Lielajā Kristapā 2019"

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns "Lielajā Kristapā 2019".

gallery icon
15

Kādu laiku Nevarauska, esot bērna kopšanas atvaļinājumā, uz Dailes teātra skatuves nebija redzama, taču pa to laiku aktrises talantu spodrināja, atsākot darbu kino jomā. Kristīne filmējās psiholoģiskā trillerī "Bezvēsts pazudušās", tāpat ir redzama vienā no pašmāju iemīļotākajiem TV seriāliem "Viņas melo labāk". Marta sākumā Nevarauska atsākusi darba gaitas Dailes teātrī. “Darba uzsākšana gan ir nedaudz citādāka, ņemot vērā kopējo situāciju saistībā ar Covid-19 izplatību. Apstākļi ir sakārtojušies tā, ka aizvien varu laiku vairāk pavadīt ar mazo,” nosaka aktrise. “Par lomām un darba ikdienu teātrī šobrīd ir pāragri spriest, jo tikai nupat esmu atgriezusies,” nosaka aktrise.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!